2777
2789
عنوان

خانم های خیانت دیده

3469 بازدید | 120 پست

تو رو خدا بگید چه جوری به زندگی برگشتید چه جوری هم خوشحالید هم شوهرتونو نادیده میگیرید .. آخه اگر مثل یه زوج عادی و عاشق بخواید با همسرتون خوب و عاشقانه باشید خیانت هایی که کرده و تکرار هم کرده و شاید بعد ها بازم انجام بده نمیذاره نسبت بهش حس خوب داشته باشید .. اگر نادیده بگیریدش یه چیزی کمه نمیتونید حس خوشحالی و خوشبختی داشته باشید .. چه کار کردید من که دیگه نابود شدم .. طلاق نمیتونم بگیرم طلاق نمیشه 

من مادرم رفتارای بابام رو نادیده گرفت هرچقدر گفت به خودت برس و فلان کن و بعد بابام بهش خیانت کرد ولی مادرم هنوز نمی دونه من وقتی 12 سالم بود فهمیدم الان 18 سالمه و می تونم بگم هر روز به خاطر این موضوع گریه کردم از اون سال تا الان یه روز نیست به این موضوع فک نکنم 

اگه بچه داری تموم سعیت رو کن تا چند سال آینده جدا بشی این موضوع برای بچه ها خیلی سخت تموم میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مادرم رفتارای بابام رو نادیده گرفت هرچقدر گفت به خودت برس و فلان کن و بعد بابام بهش خیانت کرد ولی ...

بچه با جدا شدن هم آسیب میبینه

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

من دیدم گذر زمان کم رنگ ترش میکنه ولی ته دلت همیشه باهات هست حتی اون دنیا هم بری هست

ولی در عوض دیگه نمی پرستیش به جاش خداوند بلندمرتبه رو میپرستی و عاشقش میشی

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

ی تایمی شروع کردم ب خودم رسیدن و کتاب خوندن و اینا اعتماد بنفس زخم خوردمو درمان کردم

بعد روال عادی زندگی

فراموش نکردم مدام مرور میشه اما چون گردن نگرفته بود میشد موند

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دیدم گذر زمان کم رنگ ترش میکنه ولی ته دلت همیشه باهات هست حتی اون دنیا هم بری هستولی در عوض دیگه ...

من کم رنگ نشد برام چون هنوز هم داره اتفاق می افته برام آروم نمیشم

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

من مادرم رفتارای بابام رو نادیده گرفت هرچقدر گفت به خودت برس و فلان کن و بعد بابام بهش خیانت کرد ولی ...

چه ربطی داره خواهرم یعنی چی زودتر طلاق بگیر 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

دارو ندارش بگیرین وبا تعهد محضری 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

اگر بچه داری خودتو با بچه سرگرم کن.خیانت انقدر ویرانگره که حتی اگر بخوای طلاق بگیری و با کس دیگری اشنا بشی باز هم غمو ناراحتیت باهاته نمی تونی باز همون ادم قبلی بشی.نمی تونی فراموش کنی

عزیزم اگر بهت بگم هییییچ چی کم ندارم باور میکنی ؟ اگر بهت بگم ظاهری اخلاقی خانه داری بچه داری میتونم از صد به خودم صد بدم باور میکنی تو مسائل خصوصی تو هر چیزی که بگی خودشم اعتراف میکنه .. من دردم اینه وگرنه اگر با به خودم رسیدن بیشتر درست میشد انجام میدادم.. من شونزده سال دارم زندگی میکنم .. یک ساله فهمیدم اون بت چه هرزه ای بوده ... نمیتونم هضم کنم دارم تموم میشم