2777
2789
عنوان

خانم های خیانت دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 120 پست
عزیزم من یکی مث خودتم ازش پول میگرفتم با جنگ و دعوا الان اونقدری خودمو قوی کردم که اگه بخوام برم راح ...

این کار هم درست نیست خواهرم 

وسایل خونه به چه دردی میخوره کفن جیب ندارد 

کمک مسجد میکردی بچه یتیم مدرسه

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

عزیزم اگر بهت بگم هییییچ چی کم ندارم باور میکنی ؟ اگر بهت بگم ظاهری اخلاقی خانه داری بچه داری میتونم ...

بعضی آدما مریض روانین وخوی وحشی وتنوع طلبی دارن وبخاطرهمین تنوع طلبیشونه ونظراینکه هرگل یه بویی داره خیانت میکنن کاریشون نمیشه کرد حتی روانشناس هاهم گردنشون نمیگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شانس اوردی جدا نشدن بچه خواهر شوهرم هرروز داره میمیره از این قضیه مدام‌ناراحته پیش ناپدری سر باره پی ...

الهی به بدترین درد از همون خیانتی که کردن اون مردها گرفتار بشن که زن واسه خاطر این که آب تو دل بچه ش تکون نخوره باید بمونه تا ذره ذره نابود شدن خودشو ببینه .. الهی خدا تقاص اون کار رو ازشون بگیره که اون زن نه میتونه زنده باشه نه مرده .. نه میتونه بره نه میتونه بمونه

الهی به بدترین درد از همون خیانتی که کردن اون مردها گرفتار بشن که زن واسه خاطر این که آب تو دل بچه ش ...

خیادت برای من خوب شد من خدارو پیدا کردم نماز خون شده ام روزه بگیر کربلا رفتم شلمچه رفتم اعتکاف رفتم نماز جمعه رفتم 

خیانت گاهی لازم هست برای زن هایی مثل من خودشیفته ی بی نماز 

این کار هم درست نیست خواهرم وسایل خونه به چه دردی میخوره کفن جیب ندارد کمک مسجد میکردی بچه یتیم مدرس ...

وسایل خونه برای یه زندگی بهتر بدون سر خری به نام شوهر

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
الهی به بدترین درد از همون خیانتی که کردن اون مردها گرفتار بشن که زن واسه خاطر این که آب تو دل بچه ش ...

چرا نمیتونه بمونه عزیزم میمونه خوبش هم میمونه 

شما اهل نماز هستین؟

این پول ها حرامه و خوردن نداره خواهرم

چرا حرام باشه .. زنی که شوهرش باعث شده تو زندگیش تا ابد بسوزه از دردی که رو جیگرش گذاشته حالا بخشی از پولشو زنش بگیره چه حرومی داره؟؟؟

زن فقط باید خودشو قوی کنه

متاسفانه خیانت خیلی زیاده

اینکه خودمونو برای مردا نابود کنیم اشتباهه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بخشش نداره ولی دیگه نمیشه که طلاق گرفت

حرف از طلاق آوردم!!! 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
این پول ها حرامه و خوردن نداره خواهرم

پولی که بعنوان ماهانه بهم داده خوردن نداره🤣🤣🤣

پس اینم بدون هم خونه رو ازش گرفتم هم ماشینو ازش گرفتم و به نام خودم کردم

تازه سفته و چک مبلغ بالا هم دستم داره که دست از پا خطا کرد بزارم اجرا

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
چرا حرام باشه .. زنی که شوهرش باعث شده تو زندگیش تا ابد بسوزه از دردی که رو جیگرش گذاشته حالا بخشی ا ...

خب اگه بدونه هیچ اشکالی نداره ولی اگه دروغ بگه رفتم آرایشگاه در صورتی که خودش اصلاح کرده صورت خودش رو 

خب دروغ گفتن گناه کبیره ست 

اسی میدونی بدترین قسمت این ماجرا کجاست ؟؟ اونحا وه از اعتماد زیادی ضربه رو بخوری 💔💔😔😔هیچ زنی حتی بعد از طلاق هم اون آدم سابق نمیشه حتی دنیارم به پاش بریزن یا تنام تراپیستهارو رفته باشه  حتی به نظر من کمرنگ هم نمیشه یه زخمه که گاهی حتی چرک میکنه ادیتت میکنه درد داره 💔💔💔درد..

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔