مداحی مورد علاقتون رو میگید دانلود کنم تو مسیر و حرم گوش کنم،ممنون ...ان شالله قابل باشم دعا گوتون خواهم بود
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
۱ـدل هرکی یه یاری داره دل ما با حسینه ۲ـدل بی تاب اومده چشم در از آب اومدهسلام مارو به آقا برسون 🥲
چشم عزیزم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
زیارت پیشاپیش قبول🥀التماس دعابرا منم دعا کن🥀من نوحه دله بی تاب اومده رو دوسا داشتم
ممنون عزیزن چشم
هرکس که زندست بی حسین الهی الهی .....محمد حسین حدادیان.کم کم داره یادم میره حالو هوای حرمو....سلام م ...
ممنون عزیزم چشم