2777
2789
عنوان

هانده خیلییی خوشگل نیس

113 بازدید | 14 پست

خوشگله ولی نه اونقدرااا واقعا نمیدونم چجوری انقد مردم میگن خیلیی خوشگله یا میگن خوشگلترین دختر ترکیه هس یا اون مسابقه نمیدونم اسمش چی بود خوشگلترین سلبریتی هارو اورده بودن هانده هم رفته بود واقعا هانده اونقدراهم جذاب خوشگل نیستتت خیلیاهم تو ایران شبیه شن اصلا کپی شن😑

خب همه دخترای تو خیابون بازیگر نیستند

معمولا اونی که رسانه داره میتونه تو این مقایسه ها باشه چون الا نوه عمه منم خوشگله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خوشگلهولی چندسال پیش که صورتش چاق بوده واقعا خوشگل نبوده درک نمیکنم اونایی رو که میگن اون موقع ...

اون موقع خوشگتر بوده الانم خوشگله ولی خیلی خوشگل نیس در کل

الان خوشگلهولی چندسال پیش که صورتش چاق بوده واقعا خوشگل نبوده درک نمیکنم اونایی رو که میگن اون موقع ...

از نگاه منم قدیم زیباتر بوده

زیبایی پارامتر ثابتی نداره ،تغییر میکنه

من صورت پر و با چونه ظریف رو به صورت زاویه دار ترجیح میدم

چون چهره ملیح و دلنشین تر دیده میشه

خوشگله درسته الان بوکال فت کرده لیفت شیقه فیلر زیر چشم و... داره

ولی قبلش هم زیبا بوده بدون اینا

اینایی که الان میگه کپی هانده هستند تو ایران قبل و بعد از عملشون انگار تعویض سر انجام دادن

پس خیر نمیشه اینجوری مقایسه کرد

خدایا واقعا چرا؟