2789
عنوان

طلسم کردن

166 بازدید | 26 پست

من تازه ازدواج کردم همسرم قبل من دختر خالش رو دوس داشت دیروز اتفاقی به یه کاغذی برخورد کردم که گذاشته شده بود توی نایلون دیدم که دعا هست ی جدول کشیده بودن و اسم و نواده های دختره و همسرم نوشته شده بود برای عشق و صلح و آشتی و اینکه دختره راضی بشه با این ازدواج کنه 

وقتی به شوهرم نشون دادم اونو برداشت پاره کرد انداخت دور

الان طلسم باطل شده یا نشده

تورو خدا کمکم کنین دارم از غصه میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خودش دعا نوشته بود ک دختر زنش بشه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

باید مینداختی توی آب روان

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اگه طلسم واقعی بود که الان باید دختر خاله رو می گرفت عزیزم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اصلا بهم مجال نداد زود پاره کرد انداخت دور

دیگ تموم شد دختر  که نمیخوادش

اگه طلسم واقعی بود که الان باید دختر خاله رو می گرفت عزیزم

وقتی کاغذ رو باز کردم ی خوفی منو گرف که الانم دارم میلرزم جدول کشیده بود اسم دختره و شوهرم اصلا ترسناک بود

جالب اینجاست که دردسترس گذاشته دبودنش دعا رو 

پس چیکار کنم ؟ الان که دعا دستم نیست البته این دعا مال یکی دو سال قبله

خیلی به علایم توجه کن رابطت با شوهرت چطوریه خوبی یا مثل قبل نیست سرد شده یا نه دیگه کسی که یک بار این کار  رو بکنه تا اخر ادامه می ده حتمن پیش یه ادم حرفه ای برو و  با ط ل کن