2777
2789
عنوان

خانواده سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 82 پست
منم با خودت هم دردم روزای سختم کجا بودن؟؟؟بودن فقط برا زخم زدن الان هم گمشن روزای سختم که نبودن

پدرومادر بودن دلیل ب تقدس نیست اینا میگن هرکاریم کردن رابططو قطع نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا خونه بابات بودی با اجازه اونا زندگی کردی الانم باید شوهر اجازه بده !؟پس کی با نظر شخصی خودتون زند ...

منم نظرم با همسرم یکیه واسه همین انتخابش کردم تا خونه پدرم بودن ب حرف اونا بودن ب پیغمبر خودشون گفتن شوهرکردی هرجور دلت میخواد باش دیگه ب ما ربطی نداره ولی الان دارن دخالت میکنن حتی تو کار مادرشوهرم

اره چون شماخبرندارین اینقدر اذیتش کردن که داره اینکارا رو میکنه خیلی طولانیه

اول عروسیتونو عزیزم. همه این طورین. یه کم ترمز بکش. یه کم صبر کن تا ببینی دنیا دست کیه

بگو خودم آدمم عقل دارم حرف حرف خودمه یعنی چی این حرف

دقیقا همینو گفتم حتی التماسش کردم مامان زندگیم بهم میخوره میگه خب بخوره میگم طلاق میگیرم بیچاره میشم میگه خب بگیری التماسش کردم تو زندگیم دخالت نکن میگه ب من ربط داره بچمی خب همسرمم لج میکنه میگه اون حق دخالت نداره جلو همسرم گفته برو مادرتو عقد کن بقران بخاطر من چیزی نگفت

خانوادم حامیم نبودن هیچوقت

ببخشید شماساکن ایرانی؟؟

یعنی چی روسری سر نمیکنم؟!

یه حرفم با کل خانماداشتم البته عزیز دلید اما تورو خدا یه ذره فک کنید اگ مسلمانید باید به شریعت دینتون عمل کنید نه اگ مسیحی و .... هستید ک هیچ!!

شماهم عزیزم حرمت نگه داری بهتره،هیچ وقت کاری نکن همسرت تو روی خودت بگه من سواری نمیدم....امروز ب خانوادت گفت فردا بخودت میگه،بخدا ک مردا وفا ندارن

ببخشید شماساکن ایرانی؟؟یعنی چی روسری سر نمیکنم؟!یه حرفم با کل خانماداشتم البته عزیز دلید اما تورو خد ...

مسلمان هستم خیلیم اعتقادم بالاس ولی از روسری بدم میاد مثل همه کشورایی که مسلمونن ولی حجابشون اختیاریه