2777
2789
عنوان

بیاید گند زدم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 122 پست
بگو فلانی غذات چ بویی بپا کرده و بگو یکم بچشم دلم کشید  بعد بگو خوبه فقط یکم تنده شاید خواهرش ...

ن بابا من ازون بهتر غذا درست میکنم از اول دست خودم بود خوب درست میکردم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مرغ گذاشتم نمیدونم چرا تند شده اخه مامانم چشماشو عمل کرده نباید ادویه میزدم نمیدونم چرا تند شده. ...

خخخ

خیلی ترسیدم

خواهرشوهرم پوشک دستشه جلو نشسته 😂😁

خیالت راحت عروستون نیسم😂

به خواهز شوهرت بگو یکم ب غذا فلفل بزن برو دستشویی سر سفره بگو آجی یا اسمش فک کنم فلفلشو زیاد ریختیاا ...

اخه نمیریخت نمیخاس بریزع

برو از رستوران يه خورشت برا مادر شوهرت بگير بگو مادر من اينو فلفل زدم حواسم نبود هيجي مثل صداقت ني ...

بابا آبروم میره😁

شوهرمم تو راهه بیاد غذا ببره اگه خونه خودم بود اینکارو میکردم

يه كار خبيسانه هم هيت

در  فلفلو شل كني بكو يكم فلفل بزن طعم بگيره

يهو بخواد بريزه همش بريزه

بعدم خودت بكو فدا سرت زنك ميزنم شوشو ٤تا كنتاكي بياره

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
خووودش با چشماي خودش ديده خواهرم ميخواي بگي من نكردم!!!! عجب عروس هايي هستيم ماااا باز😂😂😐😐😐😐

ندیده موقعی ک فلفل ریختمو

يه كار خبيسانه هم هيت در  فلفلو شل كني بكو يكم فلفل بزن طعم بگيره يهو بخواد بريزه همش بريزه ...

اخه فک نکنم بزنه مشکل اینجاس حالا بچه ها سفره رو داره میچینه

خوبی بدی دیدن حلالم کنین

ندیده موقعی ک فلفل ریختمو

ببين در فلفل رو باز بزار

بعد خودتو مشغول يكاري كن به خواهر شوهرت بگو ميشه يكم فلفل اضافه كني من يادم رفت

بعد ميريزه ميفته گردن اون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بابا آبروم میره😁 شوهرمم تو راهه بیاد غذا ببره اگه خونه خودم بود اینکارو میکردم

ابروت نميره تو يه دختر جووني

پيش مياد ديكه

يعني پيرزن خودش جوون بوده ازي كارا نكرده؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
يه كار خبيسانه هم هيت در  فلفلو شل كني بكو يكم فلفل بزن طعم بگيره يهو بخواد بريزه همش بريزه ...

ااااا منم الان همينو گفتم خخخخخخ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤