2777
2789
عنوان

بیاید گند زدم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 122 پست
ببين در فلفل رو باز بزار بعد خودتو مشغول يكاري كن به خواهر شوهرت بگو ميشه يكم فلفل اضافه كني من ياد ...

مشکل اینه ک خورشت با اون بوده 😆

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااااا منم الان همينو گفتم خخخخخخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
مشکل اینه ک خورشت با اون بوده 😆

خب خوبه ديگه 

خورشتو خودش خرابتر ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخه فک نکنم بزنه مشکل اینجاس حالا بچه ها سفره رو داره میچینه خوبی بدی دیدن حلالم کنین

اشكال نداره گلم

فدا سرت

پيرزن هم با يبار ادويه نمي ميره

فوقش بگو يه نوك قاشق ريختم

ااااااا چه فلفلاتون خوبه از كجا ميخرين؟

من هرچي ميريزم مزه نميگيره

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
یا ابلفض پادرشوخر خورشت زد

😥

احساس دقيقه نود فوتبالو دارم😖