2777
2789
از جیبمون اک قدیمی در میاریم واللا

من تازه یکی از اکامو باز کردم🗿

اونی که تاپیکاشو دادیم دست باد

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                                     

از جیبمون اک قدیمی در میاریم واللا

خخخخ اینا چی فک کردن با خودشون خداااااییی

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروفم گیلیلی داره😭✨@ملکه455_‍@چرچیلم‍@اوج_آسمان‍

جووون دیدم خخخ

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خخخخ اینا چی فک کردن با خودشون خداااااییی

ولی با گزارش کسی تعلیق نمیشه

هر کی هست رفته پی وی نی نی یار حتما

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

حققق دقیقا

والا بخدا من از بچگی اینجا بزرگ شدم اینجا وطنمه 

زری میخاد بقوله🗿

خخخ آبنبات چوبی برا سمیرا خوبه گوربا هم دوست داره

والا بخدا من از بچگی اینجا بزرگ شدم اینجا وطنمه

بچگی🤣🤣🤣🤣

واای یاد اولین برخوردمون افتادم  که تو به امیرعباس گفتی چرا تعلیق شدی منم ریپت زدم فضولی(یعنی فضولی کرده)بعد تو فک کردی من به خودت گفتم فضولی🤣گفتی وا این چه طرز حرف زدنه

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

تو چه رنگی شدی

من مشکی زیاد داشتم تکراری بود ایندفعه زرد داده 

من مشکی زیاد داشتم تکراری بود ایندفعه زرد داده

🤣🤣🤣خب خوبه

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بچگی🤣🤣🤣🤣واای یاد اولین برخوردمون افتادم که تو به امیرعباس گفتی چرا تعلیق شدی منم ریپت زدم فضولی ...

عععع کاش همونجا گره میزدمت بهم دیگ الان رابطه نداشتم عاشق بشم،🤣🤣🤣🤣