2777
2789
ولی با گزارش کسی تعلیق نمیشههر کی هست رفته پی وی نی نی یار حتما

اینا نمیدونن نی نی یار شبا با ما شب نشینی داره چای میخوره شبخیر میده

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

عععع کاش همونجا گره میزدمت بهم دیگ الان رابطه نداشتم عاشق بشم،🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣میبافتی بهم 

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤕ها شب خوش میگه

همون دیگ اصلا ب کی تا حالا تو سایت شیخیر و داده ب کییییییی 

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

من ک بس خوردم دلم زده خخخ

دهنت😂😂

دیروز عکس رنگ مو گذاشتم به زری میگم بنظرت بهم میاد میگه باید 90 بدی که بفهمم😐💔

کسرارو بگو که دقیقا همون پستشو لایک کرد 

@hacker70‍ حقته تعلیق شدی😒

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                                     

همون دیگ اصلا ب کی تا حالا تو سایت شیخیر و داده ب کییییییی

خدایی ب هیچکی

اولین نفر روی من شب بخیر پاشید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

دهنت😂😂دیروز عکس رنگ مو گذاشتم به زری میگم بنظرت بهم میاد میگه باید 90 بدی که بفهمم😐💔کسرارو بگو ک ...

وا مگ ب زری نود هشتاد هفتاد ندادی تاحالا خخخ 

خدایی ب هیچکیاولین نفر روی من شب بخیر پاشید

دیگ کیه ک بفهمه درجه صمیمیت...ولشکن مهم اینه ک از خونه ما امانت جدید میچکه خخخخ جوانه میزنه ما نمیمیریم شهیدان همیشه زنده ان

دهنت😂😂دیروز عکس رنگ مو گذاشتم به زری میگم بنظرت بهم میاد میگه باید 90 بدی که بفهمم😐💔کسرارو بگو ک ...

اصلا بیشور همون گزارش زده خودشه😐

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

دیگ کیه ک بفهمه درجه صمیمیت...ولشکن مهم اینه ک از خونه ما امانت جدید میچکه خخخخ جوانه میزنه ما نمیمی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و از هر قطره اکانت ما صد ها اکانت می روید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️