2777
2789

طرف اومده پیویم نوشته چیکار کردی دوس پسر 5 سالت که اینقد اذیتت میکرد اومد خواستگاریت

من جوابی ندارم بت بگم خب چی بگم؟ نمیدونم کاری نکردم

بعد برگشته میگه از تجربت بم بگو دوس پسر منم همین شکلیه چی کار کنم؟ منم بش گفتم بنداز دور

برگشته با لحن بی ادبانه میگه تو درجایگاهی نیستی درباره رابطه منو عشقم اینجوری بگی😐😂بهت گفتم نصیحت و خزعبل بم نگو

مردم طلبکارن؟

کصخلن مردم؟ خب اگر نمیخوای اظهار نظر کنم نیا پی ویم نگو اسکل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت از پی وی خوشم نیومد😀😀

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دقیقاا 

یکی تاپیک گذاشته وای به شوهرم شک دارم چت صمیمیشو با یکی دیدم ،گفتم داره خیانت میکنه بهت

یهو بهم گفت اخه چطوری نمی‌ترسی از روز اخرت قضاوت میکنی😐😐😂

مردم ک.سخلون

عجب ادمایی پیدا میشن... حاضرن به هر شکلی خودشون بدبخت کنن... بعد ناله هاشون رو میارن واسه یسری مجرد که قصد زندگی دارن و پشیمون میکنن همرو. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻