2777
2789
عنوان

فروشنده ها چرا اینجوری شدن

149 بازدید | 15 پست

میخواستم رژگونه بخرم با دوستم رفتم آرایشی بهداشتی چن تا خانوم و آقا بودن به خانمه گفتم رژگونه میخوام بعد گف وایستا الان نشون میدم بعد کنار دستش چن تا بودن که به رژگونه نمی‌خوردن بعد گفتم کجاست با ی لحنی گف مگه نمیبینییی اینجاااس خیلی بهم برخورد خواستم خرید کنم ازش زدم بیرون بعد از اونجا رفتم لباس زیر ببینم خوشم نیومد سایزاشونم اوکی نبود دختره  یجوری رفتار میکرد که تا اینجا اومدی وظیفته بخری یا میگف مگه تاحالا سوتین نخرییییدی با لحن خشکا منم یکی خریدم اومدم پایین حساب کنم دیدم دوبرابر باهام حساب کرده 

چی بگم والله  زبانم قاصره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا کورم گفتم تو راهنماییم کنی

عجباااا🌚

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

اخلاق تو کاسبی خیلی مهمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هر کسی وحشی تر و گرگ تره رو استخدام میکنم من رفتارم با بقیه خوبه چند تا جا برای فروشندگی رفتم اما قبولم نکردن

هر کی بی‌شعور تر و مریض تره فروشنده میشه 

ساعت ها هم زیاد و حقوقا کمه و شرایطش هم خوب نیست

من وقتی رفتم مشهد همه فروشنده ها همینطوری خشک و جدی بودن و خیلی ناراحت شدم با خودم گفتم مگه میخوان مجانی بدن 😬

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من اینجور،جاهاتحملم کمه اول جوابشونو میدم ضایه،بشن بعدم میرم بیرون یادمه یبارمنشیه،مطب وایساده بودمادرم هرچی سوال میپرسیدحواب نمیداد،ولی جواب بقیه رومیدادسه چهار،بارنگاکرد،جواب ندادبدم اومد،گفتم وظیفه جواب بدی وقتی میبینی سوال می‌پرسه وگرن‌ب دکترمیگم بابام دعوام کرد،گف زشته اینطورادماحقشونه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یجوری بود نمیشد بگم ینی شرایطم اوکی نبود

اینطور وقتافق باید حرص خورد،ولی خب احترام سرشون نمیشه دیگ چ‌میشه‌کرد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔