2777
2789
عنوان

بارداري

177 بازدید | 18 پست

خانوماا كسايي كه كيست پاي كستيك داشتن و باردارن لطفا يكم من و راهنمايي كنن من تازه ميخوام اقدام كنم دكترمم پنج ماه بهم متفورمين داده بود الان پريودم تقريبا منظم شده با چيزايي كه اينجا خوندم خيلي ترسيدم 😞

نگران نباش خاصیت نی نی سایته کلا ادمو به وحشت میندازه خخخ

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از حرفايي كه زدن خيلي ترسيدم با اينكه دكترم گفته مشگلي نيست😞

سلام عزیزم، خواهرم تجربه شو داشت، هیچ ترسی نداره، ایشالا زوده زود با همون متفورمین باردار میشی ، فقط نکته اینجاست که متفورمین وقتی اثرشو میذاره که ورزش کنی، کلاسهایی مثل ایروبیک ورو زومبا که بپر بپر داره برو، رژیم غذایی تم رعایت کن، منظورم از رژیم غذایی : چربی و شیرینی تو کم کن سعی کن سرخ کردنی و فست فود زیاد نخوری، هله هوله مثل پفک که دشمن تخمدانه نخوری، وگرنه ناهار و صبحانه تو قشنگ بخور نمیخاد غذاتو کم کنی، حتی شب هم یه چیزی بخور حالا سبک تر مثل سوپ و... 

سلام عزیزم، خواهرم تجربه شو داشت، هیچ ترسی نداره، ایشالا زوده زود با همون متفورمین باردار میشی ، فقط ...

اره عزيزم رعايت ميكنم ده كيلو هم وزن كم كردم به شدت هم كم غذا شدم بهتره بگم اشتها ندارم اصلا

یه چیز دیگم بگم، تجربه بهم نشون داده اونایی که پلی کیستیکن معمولا روز تخمک گذاریشون دیرتره، مثلا نرمالش اگه روز 14 پریوده، اونا 17 به بعده، یه بسته کیت تخمکگذاری بخر تاریخ تخمک گذاریتو پیدا کن، معمولا روز تخمک گذاری درصد خیلی بالایی برای بارداری داری

یه چیز دیگم بگم، تجربه بهم نشون داده اونایی که پلی کیستیکن معمولا روز تخمک گذاریشون دیرتره، مثلا نرم ...

اره كيت تهيه كردم دكترمم عوض كردم نوبت گرفتم كاملا تحت نظر باشم ميترسم از اينكه اقدام كنم خبري نشه با چيزاي كه خوندم يكم دلم ريخت 

اره عزيزم رعايت ميكنم ده كيلو هم وزن كم كردم به شدت هم كم غذا شدم بهتره بگم اشتها ندارم اصلا

این کم اشتهایی بخاطر متفورمینه عزیزم

گوشت گوسفندی سعی کن بخوری،اگه چربی شو جدا کنی تموقع پاک کردن گوشت، اصلا چاق نمیکنه هرچی بخوری، مواظب باش کنار رژیم غذاهای مقوی بخوری بدنت ضعیف نشه، مثلا قرص های مکمل بخوری، بری داروخانه قرص ویتامین مکمل مخصوص قبل بارداری دارن

این کم اشتهایی بخاطر متفورمینه عزیزم گوشت گوسفندی سعی کن بخوری،اگه چربی شو جدا کنی تموقع پاک ...

اره چن روزه كه ويتامين خريدم قرص اهن ميخورم جوشان ميخورم يكم دارم بدنمو اماده ميكنم واسه شروع

اره كيت تهيه كردم دكترمم عوض كردم نوبت گرفتم كاملا تحت نظر باشم ميترسم از اينكه اقدام كنم خبري نشه ب ...

اصلا ترس به دلت راه نده که بدترین سم هست برای بدنت، استرس باعث میشه باردار نشی، استرس بذار کنار اصلا پلی کیستیک ترس نداره

اصلا ترس به دلت راه نده که بدترین سم هست برای بدنت، استرس باعث میشه باردار نشی، استرس بذار کنار اصلا ...

اخه نظرارو خوندم خانوما همه ميگفتن ما بخاطرش نارا شديم ما ٢ساله اقدام كرديم نشديم در صورتي كه دكترم ب من گفت بدنت امادگيشو داره 

اخه نظرارو خوندم خانوما همه ميگفتن ما بخاطرش نارا شديم ما ٢ساله اقدام كرديم نشديم در صورتي كه دكترم ...

اصلا همچین چیزی نیس، اونا حتما به خودشون نرسیدن قرص خوردن نشستن یه گوشه باردار سن ، آدم خودشم تلاش کنه

من بهت قول میدم استرس بذاری کنار ، ورزش کنی حتما خیلی زود نتیجه میگیری

اصلا همچین چیزی نیس، اونا حتما به خودشون نرسیدن قرص خوردن نشستن یه گوشه باردار سن ، آدم خودشم تلاش ک ...

واقعا اميدوارم اين استرس دست از سرم برداره يه هفتس كه تصميم گرفتم اقدام كنم هزارتا حرف مختلف شنيدم 😔