2777
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست

گلم من این تجربه هارو درمورد کسی گفتم که بهش دکترا گفته بودن نازایی و به یائسگی داری میرسی و قرص نازایی داده بودن بدبختو، اونم هیچ کدومو نخورد، رفت یه دکتر خوب پیدا کرد همون متفورمین داد بهش و رزیم و ورزش، همون پنج ماهه باردار شد، تو از چی میترسی

الکی نشین سرچ کن به خودت استرس میدی، حتی یجا خوند  آب پیاز هم کمک میکنه، اونم خورد حالا نمیدونم واقعا تاثیر داره یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا استرس بدترین چیزه، اصن موقع اقدام به بارداری فکر نکن ، مثل عادی باش، تو همین سایت من یجا خوندم یکی نوشته بود چندماه بود اقدام میکرد هروز برنامه ریزی و حساب کتاب میکرد اما نمیشد، یه ماهش بخاطر مشغله و مهمون بازی و شلوغی حواسش نبود به بارداری فکر کنه ،اتفاقا همون ماه باردار شد
دلیلش نبود استرس بود

بخدا استرس بدترین چیزه، اصن موقع اقدام به بارداری فکر نکن ، مثل عادی باش، تو همین سایت من یجا خوندم ...

من اصلا تصميم ب بارداري نداشتم دو ساله ازدواج كردم چن ماهه پيش همسرم گفت اقدام كنيم من همش گفتم زوده اما بعد كه با دكترم مشورت كردم گفت اقدام كن چون سنت بره بالاتر برات سخت تر ميشه منم از زماني كه اين حرف و شنيدم دائم دارم حساسيت نشون ميدم در صورتي كه اصلا هيچ وقت تويه زندگيم انقد حساس نبودم همش دارم كتاب ميخونم سايتارو چك ميكنم با مشاور صحبت ميكنم نميدونم يهو چرا اينجوري شدم اصلا