2777
2789
اره تقريباً منم جواب نميدم لال ميشم بيشتر وقتا ولي موندم چطور دلخوري پيش مياد گله كنم كه با سياست هم ...

من الان  مار گزیده م.

هروقت میرم اونحا و برمیگردم تمام نقاط خوب و بدمو مینویسم و خودمو واس مثبتاش تشویق میکنم.رفتارم روز ب روز عااالیتر میشه.

منم مثه اینه رفتار میکنم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خيليا بهم همينو ميگه كه بابا بقيهبه درك خودتو شوهرت مهم ترين

خب پس مشکل چیه حساس نباش بابا چون خودت فقط عذاب میکشی اونا عین خیالشون نی...توظاهرباهاشون خوب باش.قاپشونوبدزد...ازشونم دلت میگیره اون لحظه قاتی کردی به شوهرت فک‌کن...اروم میشی

همینطوره. منم یاد گرفتم جلوی هیچکس حساس نباشم

الان خداروشكر تا حدود بيشتري همينطوري ام كه همتون گفتيد فقط موندم با دلخوريام چيكار كنم اصلاً تا حالا به روم نيوردم جلوشون يا وقتايي كه ناراحتم ميكنن بهشون چيزي نميگم سعي ميكنم كر باشم كور باشم حواسمو به تلويزيوت و موبايلم پرت ميكنم يعني نفهميدم ولي پبش خودم دق ميكنم

خب پس مشکل چیه حساس نباش بابا چون خودت فقط عذاب میکشی اونا عین خیالشون نی...توظاهرباهاشون خوب باش.قا ...

دقيقا مثلا از مهموني ميايم اونا خوابن يا هرچي من تا چندساعت بعدش دارم اعصابمو خورد ميكنم

والله  من همش این فک در حال حرف زدنه 

وهمش با خواهر های شوهرم میگم ومیخندم 

بعد اینکه  یه جورای قبولم دارن  از هر نظر 

😉😁😁

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
من الان  مار گزیده م. هروقت میرم اونحا و برمیگردم تمام نقاط خوب و بدمو مینویسم و خودمو واس مثب ...

من تا بشه بتونم تلافي ميكنم ولي بعضي اتفاقا هست كه واقعا نميشه يا تو شخصيتت نيس تلافي كني اينجاس كه زور ميگه

الان خداروشكر تا حدود بيشتري همينطوري ام كه همتون گفتيد فقط موندم با دلخوريام چيكار كنم اصلاً تا حال ...

خب همینطوری ک محل ندی حرصشون میگیره. انگار ک اصن وجود ندارن. 

ولی اگر یوقتایی ی چیزی میگن ک خیلی حرصت میگیره، اصلا تو خودت نریز.. وقتایی ک شوهرت نبود چیزی گفتن همونجا جوابشونو بده ک دلت خنک شه. تو خلوتت حرص نخوری.

ولی جوابشونو با احترام و باخنده بده. این خنده خیلی حرصشون میده😆 بی احترامی هم نکن ک اختلاف پیش نیاد. ولی جلوی شوهرت اصلا جواب نده.. 

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
من تا بشه بتونم تلافي ميكنم ولي بعضي اتفاقا هست كه واقعا نميشه يا تو شخصيتت نيس تلافي كني اينجاس كه ...

خوشبحالت ک تلافی هم میکنی.من انقد خوب بودم باهاشون ک توهم برشون داشت.الان اصن اینجوری نیستم(البته اینم بگم ادمای سلیطه نیستن خداییش)

الان فقط رابطمو خیلیییی کم کردم.(دیگه واسم مهم نیستن)

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

من هم خودمو دست بالامیگیرم هرچندبالاترهم هستیم... که توسری خور نباشم خییلی هم صمیمی نمیشم مثلا بخوام تندتند برم اونجا یازنگ بزنم ب مادرشوهرم دوری و دوستی اونجاهم هستم معمولیم  بگو بخندمو دارم کارهم درحد سفره انداختن انجام میدم احترامشونو دارم اجازه بی احترامی به خودمم نمیدم هرگز...براورشوهرام چیزی میگن درجا جوابشونم میدم خودم نمیدونم اینا سیاسته یانه ولی من اینجوریم اونجا .....

یه