2777
2789

سلام

من از خونه پدرم همراه خودم طلا اوردم

بعد اونم دوران عقد همسرم برام هدیه گرفت تو مناسبتا

الان ۲۰تا النگو و سرویس و … دارم 

قراره بفروشیم خونه بخریم 

همسرم ماشین میفروشه من طلا دقیقا هزینه ی خونه رو نصف نصف میدیم 

من از اولش تو ذهنم اینطوری بود که خب این سه دنگش رو میزنه به اسم من چون من دارم طلا میدم

بعدش که بیانش کردم 

دیدم این اصلااا همچین قصدی نداره و به من گفت کی همچین کاری کرده تاحالا و تو خیلی پر رویی که همچین توقعی داری مگه منو تو داریم و بچه نباش و فلان 

من واقعا توقع بی جایی دارم؟ از طرفی دلم میخواد واقعا عین خیالم نباشه و صاحب خونه شیم فقط ولی میبینم خب چرا نباید خودش درک کنه مثلا اگه من ازش بخوام ماشینشو بفروشه برا من یه چیز بخره و ۶دنگ بزنه اسمم و بهش بگم بعدا برات ماشین میخرم مگه قبول میکنه؟

چرا اقایون اینقدر براشون سخته حقوق خانما رو رعایت کنن واقعا چیز بی منطقی گفتم ؟ 

شما چجوری طلا میفروشین؟ تو زندگی مشترکتون چیزی به اسمتون هست ؟

با اجازه ی اسی دوستان لطف میکنید تاپیک آخر منو گزارش بزنید بترکه خواهشمندم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تازه عروسی ک خب حق دارع

بعدم طلاهای خونه بابات اوردی مال شماس

ولی طلای شوهرت داده مال اونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من طلادادم ، باقیشم بابام پول داد ، کلش رو ب نام خودم زدم

خب بله شما کل پول مال شما بودا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بگو من پر روئم یا تو؟ که سهم طلاهای منو هم میخوای به نام خودت کنی؟ این طور شد برو خودت بخر. من طلا نمیدم. اسی هیج جوره کوتاه نیا که بدجور میبازی!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اگه تازه عروسی ک خب حق دارعبعدم طلاهای خونه بابات اوردی مال شماسولی طلای شوهرت داده مال اونه

الان بابت طلاهایی که از خونه بابام اوردم حق دارم چیزی بخوام یا نه؟ چجوری بهش بگم که فکر نکنه طمع دارم من فقط دلم نمیخواد مفتی بدم و چیزی دستمو نگیره اونم منه طلا دوست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم اصن این کارو نکن به هیچ وجه حتی اگه شوهرت فرشته باشه اون طلاها پشتوانه تو هستن 

به همه چی فکر کن اصن شوهر خودمم میگم نه زبونم لال برا شما رو فردا یه اتفاقی بی افته خانوادش عین سگ گشنه میریزن سر ادم که خونه پسرمونه 

به عدم تفاهم در اینده 

من خودم زندگی خیلییی خوبی دارم شوهرم عین گله آقاااا برا تعویض ماشین طلاهامو دادم گفتم بزنن اسمم زد اگه نمیزد واقعا نمیدادم تنها سرمایم طلاهام بود

شما نصف پول اون خونه رو داری میدی هر ادمی هم میفهمه اینو قبول نکنا تو رو خدا

من همه طلاهامو همسرم خریده بود.  واسه خرید خونه بهش دادم.  هیچی هم به اسمم نکرد. 

البته بعدش طلاهامو واسم گرفت

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اگه تازه عروسی ک خب حق دارعبعدم طلاهای خونه بابات اوردی مال شماسولی طلای شوهرت داده مال اونه

شوهرش بهش هدیه داده زن گرفته. حق نداره کادویی که داده پس بگیره. مال خانم هست طلا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را