2777
2789
عنوان

انسانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست
بستگی به خودت داره .من دیپلم تجربی داشتم پشت کنکور بودم. یکهو به سرم زد کنکور انسانی بدم . هییییچ ز ...

پشمام.

باریکلا به شما منکه انسانی ام فکر میکنم چنین رتبه ای رو نتونم بیارم

چجوری خوندین مگخ کی دادین کنکور؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشمام.باریکلا به شما منکه انسانی ام فکر میکنم چنین رتبه ای رو نتونم بیارمچجوری خوندین مگخ کی دادین ک ...

من سال ۴۰۱ کنکور دادم .

همه میگن اگه زودتر شروع میکردی زیر ۵۰۰ میاوردی. 

حفظیاتم خوبه و تند خوان هستم

من سال ۴۰۱ کنکور دادم .همه میگن اگه زودتر شروع میکردی زیر ۵۰۰ میاوردی. حفظیاتم خوبه و تند خوان هستم

حتما تمرکزتون بالاعه که تندخوانی میکنین

چون من نمیتونم اصلا

بعد دانشگاه رفتین؟ چی رفتین کجا رفتین؟

ببین موضوعیه که واقعا خودت باید بهش فکر کنی و به نتیجه برسی باید به ظرفیت و توانمدی خودت فکر کتیچون ...

من هم به دندون هم وکالت علاقه مندم و هیچوقت حسرت نمیکشم ولی میخوام بدونم تو ۸ ماه احتمال کدومش بیشتره میارم ؟

جدی میگیدیعنی من برم انسانی بخونم تو ۸ ماه احتمال قبولیم بیشتره تا تجربی که رشته ام بوده؟؟

میگم که بستگی به خودت داره واقعا .

من تو تجربی موفق نبودم اصلا. اگر وقتی که برای تجربی گذاشتم برای انسانی گذاشته بودم قطعا خیلی نتیجه بهتری میگرفتم

بستگی به خودت داره .من دیپلم تجربی داشتم پشت کنکور بودم. یکهو به سرم زد کنکور انسانی بدم . هییییچ ز ...

😐😐داداششش دمت گرم چجورییییی

مشاور گرفتی؟؟ تروخدا منم شرایطم مثل توع کمکم کن راهنماییم کن لطفا

جدی میگیدیعنی من برم انسانی بخونم تو ۸ ماه احتمال قبولیم بیشتره تا تجربی که رشته ام بوده؟؟

چرا از طریق تجربی نمیری حقوق من چندتا  آشنا دارم با شرط معدل رفتن حقوق با رشته‌ی تجربی