وا🙄 چرا نشه. تا یکسال خارج شهر نمیشه. تا سه ماه اول هم کسی که گواهینامه داره باید کنارش باشه. فقط حواست باید باشه یکسال اول تصادف نداشته باشی نه که رانندگی نکنی😵💫
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
یعنی چرا من شهریو قبول نمیشم توف بهش استرس گند میزنه به همه چی
چند بار رد شدی؟!من دفعه هشتم قبول شدم🤪
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
مبارک باشه عزیزم 😍فکر کنم ظرف یکی دو هفته بعد از قبولی گواهینامه بیاد الان نمیدونم شرایط تغییر کرده یا نه ولی دو سال پیش به ما میگفتن تا یک مدتی باید کسی که بیشتر از یک ساله گواهینامه داره کنارت بشینه
عزیزم ی برگه بهت میده تا گواهینامهت بیاد همونم همراه خودت داشته باشی برای داخل شهر کافیه. جاده بین شهری هم که تا یک یا دوسال( دقیق نمیدونم) نمیتونی بری