2777
2789
تا یک سال که نمیشه

تو جاده نمیشه تو شهری میشه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا یک سال که نمیشه

وا🙄 چرا نشه. تا یکسال خارج شهر نمیشه. تا سه ماه اول هم کسی که گواهینامه داره باید کنارش باشه. فقط حواست باید باشه یکسال اول تصادف نداشته باشی نه که رانندگی نکنی😵‍💫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یعنی چرا من شهریو قبول نمیشم توف بهش استرس گند میزنه به همه چی

چند بار رد شدی؟!من دفعه هشتم قبول شدم🤪

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مبارک باشه عزیزم 😍فکر کنم ظرف یکی دو هفته بعد از قبولی گواهینامه بیاد الان نمی‌دونم شرایط تغییر کرده یا نه ولی دو سال پیش به ما میگفتن تا یک مدتی باید کسی که بیشتر از یک ساله گواهینامه داره کنارت بشینه 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

فعلا ۲بار😂دیگه روم نمیشه سمت آموزشگاه برم

هنوز که زوده که روت نشه ولی کاملا درکت میکنم

آها آره سخته خخخ چجوریه جو کلاسا؟مختلط؟چند ساعته هستن؟اجباری؟و اینکه سوال اینام میپرسن..همشو توضیح ب ...

کلاس دو ساعته 

برای من اجباری 

برای ما مختلط نبود

نه سوال نمیپرسن