2777
2789
عنوان

نوزاد

148 بازدید | 17 پست

خانمها مادرای عزیزلطفا کمک کنید خیلی اعصابم خرابه؛بچه من ۴ماه ونیمشه؛ی چند وقت از خواب بیدارمیشه دستاش تند تند میلرزه فقط دستاش ترو ب این شب عزیزدعاکنید برام‌چیزی نباشه

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترسیده از چیزی؟ ان شاالله چیزی نیست گلم  من یه بپه کوچولو وسط دعوا بود کشوندمش بیرون خوابوندم ...

چرا ی روز پدربزرگش بلند داد زد اینقد گریه کرد تقریبا ی ساعت و نیم بود؛الان هم اگه چیزی صدا بده یهو میترسه و بلند میشه از خواب ممنون خانمی

حتما ببرش دکتر زبونم لال تشنج نباشه

ای خدا من ی ادم استرسی هستم کلا خیلی رو این بچه حساسم چون خانواده شوهرم ادمای هستن ک ول کن نمیشن؛منتظرن چیزی بشه سرکوفت بزنن😣😣😣😣😣😣

چرا ی روز پدربزرگش بلند داد زد اینقد گریه کرد تقریبا ی ساعت و نیم بود؛الان هم اگه چیزی صدا بده یهو م ...

نگران نباش عزیزم احتمالا استرس هست ولی حتما یه چکاپ ببرش برای اطمینان و ارامش دل خودت. اگه استرس باشه خودش به مرور خوب میشه من بچه میشناسم به خاطر ترس ۶ ماه لکنت زبون گرفت. سعی کن از محیط متشنج دور باشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
نگران نباش عزیزم احتمالا استرس هست ولی حتما یه چکاپ ببرش برای اطمینان و ارامش دل خودت. اگه استرس باش ...

من و همسرم تو خونه خیلی اروم هستیم اینقد اروم صبحت میکنیم با هم ک یادمون نمیاد تا حالا با صدای بلند باهم حرف زده باشیم فک کنم ب صدای بلند حساس شده 

نگران نباش عزیزم ...تشنج نیست چون تو تشنج دست و پا باهم میلرزن ...طفلک ترسیده ..بغلش کن و بهش محبت ز ...

فدات دلم اروم شد