2777
2789
عنوان

نوزاد

148 بازدید | 17 پست

خانمها مادرای عزیزلطفا کمک کنید خیلی اعصابم خرابه؛بچه من ۴ماه ونیمشه؛ی چند وقت از خواب بیدارمیشه دستاش تند تند میلرزه فقط دستاش ترو ب این شب عزیزدعاکنید برام‌چیزی نباشه

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترسیده از چیزی؟ ان شاالله چیزی نیست گلم  من یه بپه کوچولو وسط دعوا بود کشوندمش بیرون خوابوندم ...

چرا ی روز پدربزرگش بلند داد زد اینقد گریه کرد تقریبا ی ساعت و نیم بود؛الان هم اگه چیزی صدا بده یهو میترسه و بلند میشه از خواب ممنون خانمی

حتما ببرش دکتر زبونم لال تشنج نباشه

ای خدا من ی ادم استرسی هستم کلا خیلی رو این بچه حساسم چون خانواده شوهرم ادمای هستن ک ول کن نمیشن؛منتظرن چیزی بشه سرکوفت بزنن😣😣😣😣😣😣

چرا ی روز پدربزرگش بلند داد زد اینقد گریه کرد تقریبا ی ساعت و نیم بود؛الان هم اگه چیزی صدا بده یهو م ...

نگران نباش عزیزم احتمالا استرس هست ولی حتما یه چکاپ ببرش برای اطمینان و ارامش دل خودت. اگه استرس باشه خودش به مرور خوب میشه من بچه میشناسم به خاطر ترس ۶ ماه لکنت زبون گرفت. سعی کن از محیط متشنج دور باشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
نگران نباش عزیزم احتمالا استرس هست ولی حتما یه چکاپ ببرش برای اطمینان و ارامش دل خودت. اگه استرس باش ...

من و همسرم تو خونه خیلی اروم هستیم اینقد اروم صبحت میکنیم با هم ک یادمون نمیاد تا حالا با صدای بلند باهم حرف زده باشیم فک کنم ب صدای بلند حساس شده 

نگران نباش عزیزم ...تشنج نیست چون تو تشنج دست و پا باهم میلرزن ...طفلک ترسیده ..بغلش کن و بهش محبت ز ...

فدات دلم اروم شد