2777
2789
عنوان

یازدهم تجربی

117 بازدید | 25 پست

بچهایی که فارغ و تحصیل شدید و یا دوزادهمید توورخدا راهنمایی کنید من نسبت به بچهای دیگع ضعیفم برای امتحان نهایی چیکار کنم؟  باید چطوری بخونم  سختن امتحانا؟

کلاس میری؟؟

برای درس های تخصصی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خودت نمی تونی درس بخونی مشاور بگیر

تمرین و تکرار زیاد

سرکلاس خوب گوش بده بعدش بیا خونه درسای همون روز رو کارکن

فرمول بیست بگیر یا پی دی افش رو از روش کارکن

مباحثی که بلد نیستی فیلم بگیر

عادت کن ساعت مطالعت رو بالا ببری

کتاب رو خوب و با دقت بخون و نمونه سوال زیاد کار کن خیلی زیاد 

و یه چیز مهم نگو مثلا بلد نیستم ضعیفم و فلان دنبال چاره باش براش تمرین و تکرار دقت و کلاسا

جدیش بگیر روزی چهار پنج ساعت بشین بخون سخته ، شب امتحانی نزار

میخونم روزی ۴ ۵ ساعت  طرز خوندمنموووو نمیدونم ررسته یانهههه  اصن نمیدونم چقد باید وقت بزارم برا تخخصیا چقد عمومیا

بچها یه سوال دیگه بیشتر بدانیمو اینام میان؟

نه اونا نمیان

ببین مرور مهم ترین چیزه

مثلا آخر هفته بگیر از کل کتاب مرور کن

بعدم نمونه سوال نهایی حل کن

یا دانلود کن،یا پرینت بگیر

یا کتابای شب امتحان خیلی سبز،

فرمول ۲۰ هم خوبه

همین

نهایی ترسناک نیست

فقط باید مرور داشته باشی همیشه اونقدر که کتابو حفظ بشی

میخونم روزی ۴ ۵ ساعت طرز خوندمنموووو نمیدونم ررسته یانهههه اصن نمیدونم چقد باید وقت بزارم برا تخخص ...

اومدی از مدرسه درسای مدرسه رو حتما بخون 

توی چی ضعیفی؟ براش بیشتر وقت بزار 

سوال نهایی هم حل کن 

هر فصل که خوندی برو سوال نهایی همون قسمت رو حل کن 

نه مدرسه فقد

یه پیشنهاد بهت می کنم که خودم میگم کاش یازدهم یا دهم یکی به من می گفت

۱۰ میلیون تومن بده و اشتراک الماس ماز رو بگیر

الان ۱۰ تومن بدی هم امسال هم سال بعد همه‌ی کلاس های درس های تخصصی و عمومی و آزمون های ماز برات دیگه تا آخر دوازدهم رایگانه

به نظر من بدون کلاس نمیشه برای کنکور آماده شد

چون معلم های مدرسه خیلی بترکونن بتونن برای نهایی آماده تون کنن که اونم خیلی هاشون از پس همینم بر نمیان

البته نمیدونم هنوز فرصت ثبت نام هست یا نه برو تو سایت ماز نگاه کن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین هر شب یه ساعت یا یه ساعت و نیم بذار درسای فردارو پیش خوانی کن حتی شده نیم ساعت

سر کلاسم گوش بده 

اومدی ام درس همون روز رو باز بخون

یکی دو روز بعدشم باز نگاش کن

دیگه میره تو حافظه بلند مدت

نمونه سوالم خیلی مهمه

برای عربی و فارسی اول قواعدو قشنگ کار کن

بچها یه سوال دیگه بیشتر بدانیمو اینام میان؟

نه