2777
2789
عنوان

یازدهم تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیشنهاد بهت می کنم که خودم میگم کاش یازدهم یا دهم یکی به من می گفت۱۰ میلیون تومن بده و اشتراک الم ...

الان دیر شده برای ماز بنظرتون خوبه اصن؟ اخه دختردایم قبول شده میگه اینا الکین

الان دیر شده برای ماز بنظرتون خوبه اصن؟ اخه دختردایم قبول شده میگه اینا الکین

نه دیر نیست برو ببین اگر هنوز میشه ثبت نام کرد بگیر 

من امسال که دوازدهمم گرفتم و به نظرم خوب و کامله 

دختر داییت هم بالاخره یه کلاسی چیزی رفته که قبول شده دیگه با صرفا مدرسه به نظرم کسی قبول نمیشه مگر اینکه خیلی استثنایی باشه

این پکیج از نظر هزینه هم خیلی به صرفه ست 

به هر حال خودت میدونی من فقط خواستم اون چیزی که فکر می کنم کمک کننده ست‌ رو گفته باشم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من امسال فارق التحصیل شدم و پارسالم یازدهم همه درس ها نهایی بود 

کتاب درسی رو اول باید مسلط باشی با همه تمرین هاش 

بعد پیشنهاد من کتاب های فرمول ۲۰ هستش مخصوصا برای عمومی ها ، ماجرای ۲۰ و منودرسام هم شنیدم خوبه و خودم نداشتم از معلم هاتون بپرس تا کمکتون کنن

عمومی ها رو خیلی بهشون توجه کنید 

من یازدهم بودم چون دبیرای دروس. عمومی مدرسم خوب بودن همون کتاب درسی ، سوال بندی و نکاتی که دبیرای مدرسه گفتن رو خواندم چون مدرسم نمونه بود ولی معلم های درس های تخصصیم خوب نبود کتاب درسی خواندم تو خرداد هم از فیلم برای جمع بندی نهایی استفاده کردم 

ولی در هر صورت برای تمام درس منبع اصلی کتابه ، امیدوارم حرفام کمکت کرده باشه از معلم ها و مشاور مدرست که تو رو بهتر میشناسن هم سوال بپرس اونا بیشتر کمکت میکنن ، من تجربیات خودمو گفتم 

در مورد سختی امتحانات نهایی یهم که پرسیدین ، سوالات از کتابه از مریخ نیست که ، به قول معلمی که می‌گفت ، فقط هرساله انگار سوالات مفهومیش رو بیشتر میکنم که اگه خوب کتاب بخونی و مرور هم داشته باشی و نمونه سوال زیادکارکنی مشکلی نیست 

من خودم اینجوری بودم که 

سرکلاس خیلی خوب گوش میدادم ، هرچه هم می‌نوشتن و میگفتن مهمه توی دفتر می‌نوشتم 

بعضی وقت هم چون آدم اجتماعی نبودم و نیستم توی زنگ تفریح لغت حفظ میکردم ولی من خودم اینو پیشنهاد نمیکنم چون رنگ بعدش چون استراحت نکردی خسته میشین و فقط زنگ اپل سرحال هستین

بعد از اینکه از مدرسه برگشتین بعد از غذا و کمی استراحت اون اگه تکلیف یا امتحانی روز بعد نداشتین یا کم بود وقت آزاد بود که معمولا ماه اول مهر و بهمن که اول نرم اول و دومه اینجوریه و وقتتون بیشتره ، درس های که اون روز درس دادن یک مرور کن اگه هم وقت داشتی کامل بخوانش ولی هر درسی که میخوانی حتما مرور داشته باش چون زحماتت به هدر می‌ره 

از پنجشنبه و جمعه هم اگه امتحان سختی نداشتی خوب استفاده کن ، خلاصه الان اولای ساله هر چه بیشتر تلاش کنی به نفع خودته درسته شاید بشه بعداً نزدیک خرداد بخوانی ولی اولا اون موقع سریع یادت می‌ره و با استرس هم درس ها رو میخوانی 

من خودم این اتفاق برای بعضی درس ها برام پیش اومده 

تلاش کن و به اهدافت فکر کن ، توجهی هم به بعضی از بچه ها که تو هر کلاس هستن و همیشه میندازه روز آخر و ناامید هستن نکن

ببین همه باهوش هستن حالا شاید یکی باشه یا ذره بیشتر ولی این دست خود آدم نیست که خدا به تلاش آداما نگاه می‌کنه جوابشونو میده پس امیدت به خدا باشه ، موفق باشید