2777
2789
عنوان

حس شیشم بیا فقط یه سواله🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 168 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افکار مثبت و نوشتن موفقیت ها رو برگه مثلا در تاریخ فلان خونه خریدم.اثرشو بارها دیدم

عزیزم جواب منو ندادی

عزیزم سرکار برام خوب میگذره؟ رفیق دختر خوب پیدا میکنم؟

پسرا روم کراش میزنن؟

عزیزم جواب منو ندادیعزیزم سرکار برام خوب میگذره؟ رفیق دختر خوب پیدا میکنم؟پسرا روم کراش میزنن؟

عذر می‌خوام .

حس می‌کنم اوضاع سرکار برات خوبه و با آدم‌های خوبی برخورد می‌کنی. بله و احتمالاً پسرا هم توجهشون به تو جلب میشه تو شخصیت جذابی داری و اطرافیانت ازت خوششون میاد. امیدوارم روزهای خوبی در انتظارت باشه! 🌟

عذر می‌خوام .حس می‌کنم اوضاع سرکار برات خوبه و با آدم‌های خوبی برخورد می‌کنی. بله و احتمالاً پسرا هم ...

امیدوارم بابت تک تک انرژی مثبتی که به من دادی

ده برابر زندگیت نورانی تر بشه😍❤️❤️

میشه زمانش بگیویژگی‌ای مرد میگیمنو دوسدارهبنظرت ط و م بهمدیگه برگشت دارنامیرعلی چه حسی داره بهم چی ت ...

جواب به ترتیب

به نظرم زمانش خوبه ممکنه به زودی با این آقا در ارتباط باشی شاید به دنبال کسی باشی که مهربون، باهوش و صادق باشه. 

این بستگی به خودشناسی و ارتباطشون داره. 

ممکنه جذاب و مثبت باشه. شاید می‌خواد نزدیک‌تر بشه تا بهتر همدیگه رو بشناسید. 

گلم از منم بگین ممنونم برمیگرده ؟ 🩵💐🩵🫂✨️💚

حس می‌کنم که احتمال برگشت اون شخص وجود داره، اما این بستگی به شرایط و احساسات خودش داره.امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش بره! 🌼