آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 عنوان نمیدونم کی به من گفت بیام تجربی😑 181 بازدید | 11 پست اینهمه رشته داشتیم من دقیقا اومدم رشته ای ببخشید ولی تا پاره نشی نمیتونی یچیزی قبول شی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/07/25 | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4581 کلا هر چیزی که ارزش داشته باشه، سختی های فراوان داره. مگرنه بدون کنکور هم دانشگاه پذیرش داره
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 کلا هر چیزی که ارزش داشته باشه، سختی های فراوان داره. مگرنه بدون کنکور هم دانشگاه پذیرش داره تجربی رقابتش خیلی بالاس کنکورشم از همه رشته ها سخت تره زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
kral2001 عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 931 من 😂😂 باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4168 من پاره شدمدیشب تا نصفه های شب گریه میکردم🥲افسردگی بعد کنکور گرفتم ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 من پاره شدمدیشب تا نصفه های شب گریه میکردم🥲افسردگی بعد کنکور گرفتم وای مگه بعد کنکور هم افسررگی داره😐 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4168 وای مگه بعد کنکور هم افسررگی داره😐 ارهمثلا من بخاطر دانشگاهشیا پسر داییم ک پزشکی اورده بخاطر شهرشاینام هست دیگه ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 ارهمثلا من بخاطر دانشگاهشیا پسر داییم ک پزشکی اورده بخاطر شهرشاینام هست دیگه بخدا کلاتونو بندازین هوا از شر کنکور راحت شدین😂 بقیشم توکل بر خدا زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4168 بخدا کلاتونو بندازین هوا از شر کنکور راحت شدین😂 بقیشم توکل بر خدا اره اینم هست، حق بهت میدم من خودم کتابامو میبینم حالت تهوع میگیرم😷 ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3573 اره اینم هست، حق بهت میدم من خودم کتابامو میبینم حالت تهوع میگیرم😷 من اصلا حوصله نه ده ساعت خوندنو ندارم😪رشته ای ک قبول شدی ارزششو داره مطمئن باش جای پیشرفت داری زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4168 من اصلا حوصله نه ده ساعت خوندنو ندارم😪رشته ای ک قبول شدی ارزششو داره مطمئن باش جای پیشرفت داری مرسی قربونت برم💗فشار نیار هر چی شد ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹