خانم ها حالم بده نزدیک ۳۷ سالمه بچه دومم دختره هفته دیگه به دنیا می یاد نمی تونم دلم می خوار بگذارم بیمارستان بیام اخه تو سن بالا بچه آوردم اصلا حوصله ندارم می گم بنده خدا زود تو دنیا تنها و بی کس می شه به کی پناه ببره
من مطمینم شما به خاطر جنسیت بچت افسرده ای نه سن بالا یعنی چه فرقی میکنه که بچه پسر باشه بی مادر بشه ...
اگه پسر بود غصه نمی خوردم اولا با پسر اولم هم جنس بود و ثانیا خودش گلیمشو از آب می کشید بیرون ولی واقعا دختر ناز داره مث پسر روحیه اش نیست .می گم خدا چی می شد اول دختر بهم می دادی بعد پسر ولی حکمتشو شکر
جاری منم مثل شما بود. اون اولی دختر الان ۹سالشه دومی پسر ۱۰ماهشه. الان خودش ۳۸سالشه بالاجبار شوهرش حامله شد. گریه میکرد. میگفت من بچه نمیخوام. میگفت. طلاقم بده برو به زن دیگه بگیر الآنم بچه شو دوست داره. ولی هنوز کنار نیومده. همش میگه به برادرشوهرم. من بچه نمیخواستم. تو گفتی. یه سر باهم دعوادارن واقعا واقعا. متنفره از بچه. کلا خانوادشون. همینطورین. کم جمعیت. خواهرهاشون یا یکی. دارن. یا نهایت. دوتا اونیکی دوتا داره دیگه اوناهم. به اجبار دومی. روآوردن. درضمن جاری من معلمه. واسه همین بچه نمیخواست اصلا