2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 85 پست
ببین اگه من ندونم ۶۰ سالگی بیفتم بمیرم حداقل تا اون موقع خوب زندگی می کردم الان همش دل نگرانم حتی فک ...

من مطمینم شما به خاطر جنسیت بچت افسرده ای نه سن بالا یعنی چه فرقی میکنه که بچه پسر باشه بی مادر بشه یا دختر هر دوجنس احتیاج به مادر دارن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مطمینم شما به خاطر جنسیت بچت افسرده ای نه سن بالا یعنی چه فرقی میکنه که بچه پسر باشه بی مادر بشه ...

اگه پسر بود غصه نمی خوردم اولا با پسر اولم هم جنس بود و ثانیا خودش گلیمشو از آب می کشید بیرون ولی واقعا دختر ناز داره مث پسر روحیه اش نیست .می گم خدا چی می شد اول دختر بهم می دادی بعد پسر ولی حکمتشو شکر 

جاری منم مثل شما بود. اون اولی دختر  الان ۹سالشه دومی پسر ۱۰ماهشه. الان خودش ۳۸سالشه  بالاجبار شوهرش حامله شد. گریه میکرد. می‌گفت  من بچه نمی‌خوام. می‌گفت. طلاقم بده  برو به زن دیگه بگیر الآنم  بچه شو دوست داره. ولی هنوز کنار نیومده. همش میگه به برادرشوهرم. من بچه نمی‌خواستم. تو گفتی. یه سر باهم دعوادارن  واقعا واقعا. متنفره از بچه. کلا خانوادشون. همینطورین. کم جمعیت. خواهرهاشون یا یکی. دارن. یا نهایت. دوتا اونیکی دوتا داره دیگه اوناهم. به اجبار دومی. رو‌آوردن. درضمن جاری من معلمه. واسه همین بچه نمی‌خواست اصلا 

نه واقعا خیلی ها نمی خوان .شما ترکیب بچه هاتون چیه .من تو خانواده خیلی محبوب بودم .سو گلی پدر و مادر ...

پسرم ۱۱ سال دخترم ۹ سال

سومی هم دختر😍 

خداراشکر میکنم 

هم خودم هم بچه هام خییلی خوشحالیم