2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 85 پست
کسی مثل من بوده .فکر می کنم اصلن نتونم بزرگش کنم

تقصیر تو نیست یه جورایی انگاری افسردگی بارداری گرفتی 

مث وقتایی که پریود میشی و از زندگی نا امید.

منم در تلاش برای بارداری بودم یکی دو سال.

الان ک باردار شدم حس میکنم نمیتونم نگهش دارم و بزرگش کنم

ولی میدونم که این حسا طبیعیه خوب میشم 

این حرفا چیه اینهمه آدم تو سن شما تازه ازدواج میکنن وای خدایا

حداکثر بچه رو باید تا ۳۲ بیاری .همش می گم خودم دلگرمیم مامانمه این بچه چی .تا چند سال دیگه همش نگرانه مانانش مریض نشه یا بمیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداکثر بچه رو باید تا ۳۲ بیاری .همش می گم خودم دلگرمیم مامانمه این بچه چی .تا چند سال دیگه همش نگران ...

نگران نباش بچه هایه این دور زمونه خیلی حوصله مامان بابا ندارن

اتفاقا میگن همون بهتر که بمیرن

[QUOTE=398647309]تقصیر تو نیست یه جورایی انگاری افسردگی بارداری گرفتی  مث وقتایی که پریود میشی و از زندگی نا ام ...[/QUOTE منم دو تا سقط داشتم و تلاش کردم برای باردار شدن اما الان زندگی ام به هم خورده دیگه واقعا توان ادامه دادن ندارم .اخه حرفم واقعیته .من فوق فوقش ۳ دهه دیگه سر پا باشم .بعدش باید بشینم منتظر مرگم باشم .کاش زودتر می اوردم یا اصلا نمی آوردم اشتباه زیاد کردم 

حداکثر بچه رو باید تا ۳۲ بیاری .همش می گم خودم دلگرمیم مامانمه این بچه چی .تا چند سال دیگه همش نگران ...

عزیزم این فکرا و نکن جاریمن دور از جون شما یچش ۸ماهش بود که فوت کرد الان بچش ۲۰سالشه مردی شده برا خودش دوستم دخترش یک سالش بود خونریری معده کرد فوت کرد الان چه دختری بزرگ شده اصلا فکر ناجور نکن اگه جای من بودی بارداری سوم با ۳۸سال سن چی میگفتی

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مامانم ۳۵ بوده منو بدنیا آورده...اصلنم مشکلی نداریم خیلی هم رفیقیم باهم

خودت چند ساله هستی عزیزم ؟ان شا الله زنده باشی .فکر از دست دادن مامانت اذیتت نمی کنه 

عزیزم این فکرا و نکن جاریمن دور از جون شما یچش ۸ماهش بود که فوت کرد الان بچش ۲۰سالشه مردی شده برا خو ...

حداقل بارداری سومه مال منم باید سوم بود نه دوم .کوچولوتون جنسیتش چیه .می گم کاش پسر بود این قدر غصه نمی خوردم 

خودت چند ساله هستی عزیزم ؟ان شا الله زنده باشی .فکر از دست دادن مامانت اذیتت نمی کنه

قطعا ناراحتم می‌کنه ولی مرگ یه رویداد طبیعیه واسه همه اتقاق می افته... زیاد سعی نمیکنم بهش فک کنم...قدر دقایقی ک پیش شونمو بیشتر میفهمم

من ۲۵مامانم الان ۶۰ وخورده هسته

خدا کوچولوتو نگه داره کاش منم زودتر بچه می اوردم الان تمام دوستام بچه هاشون ۱۰ سال یا حداکثر ۵ سال هستن من تازه می خواهم نوزاد دار شم