همیشه در همه حال پشتیبانم بود هر وقت به مشکلی می خوردم خیالم راحت بود بابام پشتمه ولی الان به یک مشکل خوردم واقعا جا خالی و حمایتش حس میشه چه مادی چه معنوی حس می کنم هیچکس و ندارم وقتی بابام نیست
خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت
خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت
خدا بهتون صبر بده، کاملاً درکتون میکنم و میفهمم چه حسی دارید، پدرها مهربونند سر مزارشون برید و در مورد مشکلتون ازشون کمک بخواید بی شک اگر به صلاحتون باشه مشکلتون حل میشه، همه ماهم مسافریم تو این دنیا و چشم به هم زدنی پیمونه عمرمون تموم میشه و باز به عزیزانمون ملحق میشیم، روحشون شاد و در آرامش🥀🤍