2777
2789

لطفا ببینید

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

دلم کباب شد بچه ی بیچاره ینفر ببره تجاوز کنه چی😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔لعنت ب پدر بی غیرتش لعنت ب مادر بیفکرش

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم این داستانش اصن اینجوری نبوده درسته کار پدر واقفا بد و احمقانه بوده ولی بخاطر اینکه بچش بترسه اوردش بیرون و خودش چند متر بالاتر وایساده ببینه چکار میکنه 

مثل اینکه پدره اینو گفته بوده جایی 

من شنیدم

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

واقعا شوکه شدم این دیدم😥😥

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
عزیز دلم این داستانش اصن اینجوری نبوده درسته کار پدر واقفا بد و احمقانه بوده ولی بخاطر اینکه بچش بتر ...

سلام به نظرم این توجیه هیچی از زشتی کارشون کم نمیکنه 

حالا  این  آقا  کجا  میخاد  برساند  این  بچه  رو؟؟؟ 😂 اعصاب ...

گویا ادرس خونشون یاد داشته بچه 😥

سلام به نظرم این توجیه هیچی از زشتی کارشون کم نمیکنه 

بله کاملا 

ولی در کل قسمت خوبه ماجرا اینه که سر راه گذاشته نشده و الان تو کانون خانوادشه

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖