2777
2789

هیچوقت هیچوقت استانداردهاتونو برای یه شخص زیر پا نزارید صرفا برای عشق  ....دلم خیلی شکسته ...

با همه چی کنار اومدم‌....نه خونه نه ماشین نداشت هیچی ...گفتم فکر پول نباش طلا بدل میگیریم به کسیم نمیگیم بدله... گفتم تا هر روزی بخوای پات میمونم هرجور که بشه...دیت میرفتیم بیرون نمیزاشتم هزینه کنه خودم شام یا ناهار میبردم...

نتیجش شد دل شکسته امشبم که از همه جا بلاکم کرد و خیلی خونسرد پا گذاشت رو قلبم ...

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

دیگه خیلی خودتو پایین آوردی بدل میندازم چیه حالا باید کنار اومد با بعضی شرایط نه که دیگه از همه چی بزنی که 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خیلی خودتو پایین آوردی بدل میندازم چیه حالا باید کنار اومد با بعضی شرایط نه که دیگه از همه چی ب ...

میخواستم بگم همه جوره کنارتم....

میدونی بحثمون سر این بود گفتم من میخوام ارشد علوم تشریحی بخونم دلم میخواست پژوهشگاه رویان باشم ..

مردها همینن بعد شاکی میشن چرا دخترا آهن پرست شدن چون همه دخترا یکبار از دست یکی از همجنساتون داغون ش ...

دیگ هیچوقت هیچوقت هیچوقت بمیرمم نمیخوام کسی تو زندگیم باشه