2777
2789

امروز ناهار خونه مادر شوهرم مهمون بودیم،پچه اولم با وزن کم و زود به دنیا اومد،دومی هم حدود 40 روزش به موقع به دنیا اومد وزنش دو هشتصد بود الانم وزنش خوب حدود 4کیلو ولی بازم مادربزرگش میگه بچت ریز،خوب شیرش بده شیر خشک بده،من در حد توانم مادر خوبیم سعی نیکنم به بچه هام برسم چی کار ونم چاق و چله نیستن،حالا شما بگید من چی کار کنم😤😤😤😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالشون باش عزیزم..ی درگوش ی دردروازه..مطمعنن تومادرخوبی هستی هیشکی ام بیشترازمادرصلاح بچش و نمیخاد...😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بیچاره چیزی نگفته که دلت بگیره همه مامان بزرگا از این حرفا میزنن و توصیه میکنن و ... دل گرفتن نداره که 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

وا چه حرفیه ،دختر منم ریزه مادر شوهرم هر وقت میگه ،من میگم به خودم رفته بچم خدا رو شکر ظریفه ،والا با این امار چاقی هر چی بچه ها از اول متناسب باشن بهتره

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

مادر بزرگه دیگ

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

قديمياميگن ازاين حرفامنم مامان بابام بااين که بچم وزنش نرماله هميشه ميگن بچه لاغره زيادغذابخورشيرت زيادشه وبهش برس واينا پس منم بايدالان دلم بگيره

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

مادربزرگا اینجوری ان دیگه قدیمی ان 

هر دو تا مادربزرگای شوهرم به من میگن ایشاالله پسر بیاری 😂😂😂😂 بچه بیاری نه ها پسر بیاری منم میگم باشه 😐

یکی شون خیلی جالب تر از اون یکیه عکس نتیجه شو نشون من میده مثلا منو به هوس بندازه

میگه ببین چه با مزه ست از اینا بیار منم میگم باشه به علی آقا بگو 😂😂😂 

شما هم بخند بابا توی نمودار رشد باشه بچه کافیه دیگه الکی بخاطر این حرفای صد من یه غاز خودتو ناراحت نکن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است