2777
2789

شما ها با چقدر دارید زندگی میگذرونید؟

من و همسرم و یه بچه ۲ ساله. داریم با ماهی ۱۲تومن میگذرونیم.خسته شدم. در حسرت یه روسری یا یه مانتو موندم. لعنت به ازدواج کردن و بچه دار شدن‌ .خسته مون کردن دیگه. کارمندهای وزارت خونه و بانک انقدر حقوقشون خوبه. یه زندگی خوب دارن. نمیگم عالیییی. ولی درحد خوبه. اما ما ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت کجا کار میکنه خب؟ الان ی کارگر ساده کارخونه بالای ۲۵ هس حقوقش با بیمه و مزایا

شوهر من درآمدش ۳۰ تومنه. اما بخاطر یه خونه مضخرف که سال پیش خریدیم. تا خرخره تو بدهی و وامیم.همش میره برای وام

شوهرم ماهی ۲۲میگیره ولی کفاف زندگی نیست خودمم میخام برم سرکار

بچه کوچیک دارم. مدام بهم وصله. پیش پدر و مادرم میمونه. ولی اونا هم سنشون بالاست. میگن در توانمون نیست.

شوهر من درآمدش ۳۰ تومنه. اما بخاطر یه خونه مضخرف که سال پیش خریدیم. تا خرخره تو بدهی و وامیم.همش میر ...

خب ارزشش رو داره دیگه تحمل کن

دیگه هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

شوهر من درآمدش ۳۰ تومنه. اما بخاطر یه خونه مضخرف که سال پیش خریدیم. تا خرخره تو بدهی و وامیم.همش میر ...

خوب میگیره شوهرت پس چته من کارمندم ماهی پانزده بهم میدن

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟