2777
2789
عنوان

زنش رو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 87 پست
مگه توسازمان ملل حرف میزنیم ؟!!! پدر مادر البته که از رو نااگاهی مزاحم عروس شدن ولی عروسم‌ خوب بود ی ...

قطعا متوجه ناراحتی عروسشون شدن بهتر نبود به جای آموزش دادن پسرشون .یکم رو رفت وآمد خودشون بیشتر دقت میکردن 

خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرنیه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار بر ...

مرده میتونست جدا شه یا هر چیزی.. 

هیچ حقی نداشته که بخاد همسرشو بزنه 

واقعا درک نمیکنم چرا بعضیا وقتی مردا یه غلطی میکنن فقط از اونا پشتیبانی میکنن واقعا بهتون چی میرسه؟! 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش سر خودت بیاد ببینم چه جوری از خودگذشتگی میکنی

خیلی کردم عزیزم گذشته و تمومم شده هیچیمم نشد خیلیم خوشحالمو زندگیم پر برکت شد الحمدالله 

کاشکی نوکری پدر مادر خودمو شوهرمو کنم بیشتر از اینایی که تاحالا کردم 

حسبی الله ❤
آخه علیه زن نیستچه خبره انگار مدر و مادر شوهر دیو شدناحترام و محبت از شخصیت کسی کم نمیکنهزن داداشت ب ...

پس هر کی زد هر کی رو کشت یه لحظه بوده اشکال نداره 

4 تا مثل شما تو دنیا باشن فاتحه بقیه خوندس

عدم بلوغ پدرو مادرشوهر چی؟

اونا سني ازشون گذشته ديگه كمتر قابل اصلاحن

زن و مردي كه باهم ازدواج كردن بايد بلد باشن بحران رو چطور ميشه كنترل كرد يا حتي دعوا و مشكل ساده رو 

اغلب مشكلات از سمت خانواده هاي اين جوري زياد ايجاد ميشن 

اگر خانم بلد باشه برخورد درست چيه آقا هم بلد باشه يه مشكل كوچيك تبديل به فاجعه نميشه

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

کاش سر خودت بیاد ببینم چه جوری از خودگذشتگی میکنی

بله برادرم دوس دخترش انقد واسم قابل احترامه که نمی‌ذارم داداشم حتی دعوای لفظی باهاش داشته باشه

دیگه چه برسه بشه عروسمون

جاش قطعا تاج سرمه

چون همجنسم رو بیشتر از مرد ها دوست دارم و درک میکنم🙏🏿

توی این داستان هم مقصر صد در صد اون نر بوده 

پدر و مادرش نا آگاهانه مزاحم شدن

و اون دختر حق داشته ناراحت بشه

اما این سه نفر مقصر نبودن

خب بله زن هم حق داره ولی آخر دنیا که نیست یکم از خودگذشتی راه دوری نمیرفت در هرصورت شوهرش هم غلط زیا ...

شما اگر خواهرت کتک میخورد میگفتی خواهر بیخود کرده

چه فداکاری 

دختر و داماد فداکاری میکردن نه عروس بدیخت

قطعا متوجه ناراحتی عروسشون شدن بهتر نبود به جای آموزش دادن پسرشون .یکم رو رفت وآمد خودشون بیشتر دقت ...

چرا بهتر بود ولی گیریم پدر مادر بی درکی داره آقا 

بهتر بود زن با سیاست بیشتر جلو میرفت نه طوری که مرد انقد عصبی بشه هرچند در هرصورت حتی اگه زن پدر مادرو کتک هم میزد مرد حق این وحشی گریو نداشت 

بحثم سیاست تو زندگیه و یکم معرفتو از خودگذشتگی

حسبی الله ❤
شما اگر خواهرت کتک میخورد میگفتی خواهر بیخود کردهچه فداکاری دختر و داماد فداکاری میکردن نه عروس بدیخ ...

مگه من کتک زدنو تایید کردم ؟!!! مرد حق کتک زدن حتی اگه خیانت زن رو هم ببینه نداره 

دارم درباره انسانیت حرف میزنم

خودتونو زدبن به نفهمیا 

حسبی الله ❤
چرا بهتر بود ولی گیریم پدر مادر بی درکی داره آقا بهتر بود زن با سیاست بیشتر جلو میرفت نه طوری که مرد ...

یسریازود از کوره در میرن عصبی میشن بقول معروف بی سیاست هستن .این اتفاق دودش تو چشم همه شون میره