2777
2789
عنوان

زنش رو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 87 پست

فعلا که خداروشکر نمردن، چرا همچین عنوانی زدین؟ 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

دقیقا

اععع شما هم اسم منی 😥❤️🫂

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاد پدرشوهر خودم افتادم. میرفت ساختمونشونو بسازه من تازه از سرکار می اومدم خسته و گشنه سفره مینداختم آقا صاف میومد بدون اینکه از قبل بگه. مینشست سر سفره غذا میخورد. مادرشوهرمم تو خونه. حالا خونه خودشون تا ما پنج دقیقه فاصله داشت. بدم میاد ازشون.

اولا زنه نه خانوم .بعدم تو اون خونه وزندگی شریک پس حق داره اگه ناراحت بیان کنه.قرارنیست چون پدرومادر ...

مگه توسازمان ملل حرف میزنیم ؟!!! پدر مادر البته که از رو نااگاهی مزاحم عروس شدن ولی عروسم‌ خوب بود یکم صبر به خرج میداد 

آخر دنیا که نیست 

حسبی الله ❤
خب بله زن هم حق داره ولی آخر دنیا که نیست یکم از خودگذشتی راه دوری نمیرفت در هرصورت شوهرش هم غلط زیا ...

ازخودگذشتگی برای وقتیه که بدونی اونا دیگه جایی رو ندارن برن ولی وقتی خونشون چند تا خیابون اون ور تره چرا باید این از خودگذشتگی کنه

مودب باشاتفاقا من یک بانو هستم شما بگو اگه زن داداشت کم محلی میکرد چیچون میگم حالا یه کم محبت کنن چی ...

با لباس خاکی هرکی بیاد خونه م عصبی میشم حتی شوهرم.یا لباساشونو تمیز میکردن یا میرفتن خونه خودشون مگ خودشون خونه زندگی نداشتن؟! نیم ساعت راه میرفتن خسته میشدن؟!

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

زن علیه زن به روایت کامنت :خانوم اصلا هر چقدرم کار دختر زشت ، هیچ نری حق اینو نداره برخورد فیزیکی دا ...

آخه علیه زن نیست

چه خبره انگار مدر و مادر شوهر دیو شدن

احترام و محبت از شخصیت کسی کم نمیکنه

زن داداشت بود

یا عروس خودتم همین حرفو میزدی

مردا هم آدمن

عصبی میشن یه لحظه بوده

تو دعوا  ک حلو خیرات نمیکنن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرنیه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار بر ...

مادر شوهر داره خونه میسازه

باید یک ماه بره مزاحم عروس بشه

به اون عروس چه آخه 

زن حق داشتهخونه ساختن حدود چند ماه طول می‌کشه نمیشه مزاحم عروس بشنمهمون از قدیم گفتن سه روز خاک بر س ...

بنظرم تنها مقصر ماجرا مرد هستش

و اونه که باید بره زیر تریلی و سلاخی بشه تا دیگه همچین گهی نخوره!!!

پدر و مادرش نمیگم بی گناهن ولی مستقیما مقصر نیستن

و اون دختر بی گناه و معصوم ترینه

امیدوارم همه ی زن ها قوی بشن و از پس خودشون بر بیان 🤍