2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که واقعا پولدار هستن و اطرافم هستن هییچ کدوم تو این فازا نیستن که گوشی فلان باشه و اینطور باشه و... اینقدر خودت رو درگیر یه مدل گوشی کنی نشانه ضعف شخصیتیه

تورو خدا مارو دور ننداز ما قسطی نخریدیدم 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من هرچی پولدار با اصالت دیدم واقعا سامسونگ مدل پایین یا شیائومی داشتن

بعد نوه عمو من رفته سبزده خریده قسطی درصورتی که تو خرج خونه موندن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان ایناروبه کی میگی بلاگری چیزی اینجامیبینی؟مردم توزندگی خودشون موندن

بابا طرف میبینی وضع مالی خوبی ندارن به هزار زور میرن میخرن و همش سعی میکنن تو مکالمشون به ایفونشون اشاره کنن😂🤣

رومخن

تورو خدا مارو دور ننداز ما قسطی نخریدیدم

من نمیگم هرکی ایفون خریده بده

راجع به اینایی که حاضرن به هر قیمتی بخرن و نشانه لول بالا میدوننش حرف میزنم