2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

468 بازدید | 63 پست

من ی واحد خریدم وکالت فروش بهم داده؛ الان تو وکالت فروش نگاه کردم زده طبقه ی دوم ؛ ۸۸ متر در صورتی ک؛ من طبقه سوم و تو قول نامه زده ۹۰ متر یعنی چی

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

گفتن سند اصلی که به اسم هم دو هفته میاد الان شده ی ماه آب برق به اسم نکردن انگار بدهی داره.  و این من کسی که قول نامه کرده فقط وکالت فروش داشته؛ سند به اسم کسی دیگه بود اینو املاک نگفته بهم آب برق به اسم کسی دیگه هست

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

شنبه می‌خوام شکایت کنم بنظر تون به جایی میرسم طلا گرم ۸۵۰۰ فروختم الان ۱۱ شده پول بهم بدن ضرر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینقدر دارین خودتون اذیت میکنید بهتون گفتم ک فردا صبح چیکار کنید و قولنامه تون مشکل داره اول برای خقوقی تعیین خسارت با کارشناس بعد ک حکمش زده شد کیفری دادخواست بزنین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
چرا اینقدر دارین خودتون اذیت میکنید بهتون گفتم ک فردا صبح چیکار کنید و قولنامه تون مشکل داره اول برا ...

خوب اینا رو الان دارم متوجه میشم اینا هم مدرک جدید 

چرا اینقدر دارین خودتون اذیت میکنید بهتون گفتم ک فردا صبح چیکار کنید و قولنامه تون مشکل داره اول برا ...

مگ میشه طبقه سوم بفروش اما تو وکالت زده بشه ۲؟؟ متراژ هم فرق می‌کنه اینو یه توضیح بده

سلام ، به نظرم به جای فروش واحد طبقه سوم ، طبقه دوم رو بهت فروخته ،زود برو درستش کن چون امضا زدی و درواقع قبول کردی  بدون اینکه متوجه این موضوع باشی شکایتت هم پیش نمیره  قاضی هم میگه خودت امضا کردی.

سلام ، به نظرم به جای فروش واحد طبقه سوم ، طبقه دوم رو بهت فروخته ،زود برو درستش کن چون امضا زدی و د ...

نه تو قول نامه املاک قید شده من ۹۰ متری خریدم محضر تو اون وکالت تازه زده ۸۸ اینا کلان سرم همه لحاظ کلاه گذاشتن

سلام ، به نظرم به جای فروش واحد طبقه سوم ، طبقه دوم رو بهت فروخته ،زود برو درستش کن چون امضا زدی و د ...

الان من طبقه سوم ولی پول طبقه دوم گرفته ؛ طبقه دوم تو وکالت زده شده

الان من طبقه سوم ولی پول طبقه دوم گرفته ؛ طبقه دوم تو وکالت زده شده

خب برو بنگاه توضیح بخواه ازشون 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

وایی من دارم دیونه میشم ؛ پس کلان مشکل داره این آپارتمان برای همین سند نمیاد یا آب برق به اسم نمی کنه تو وکالت زده طبقه ۲ من طبقه سوم خریدم بعدم پول ۹۰ متری دادم اما واحد. ۸۸ متری زده شده

خب برو بنگاه توضیح بخواه ازشون

املاک تماس گرفتم که سر بالا جواب داد قعط کرد

ای خدا... خدا لعنتشون کنه. چرا نخوندی دختر جان؟

ببین الان باید اعصاب پولادین داشته باشی. ایشالا پرونده‌ت میره دست یه قاضی خوب. فقط یه چیزی بهت بگم، کاریه که شده، درسته باید همهٔ تلاشتو برای گرفتن حقت بکنی اما سلامت روح و روانت از همه چی مهمتره. یادت باشه سلامت آدم ممکنه هیچ وقت برنگرده. حرص و جوش نخور. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
املاک تماس گرفتم که سر بالا جواب داد قعط کرد

برو تهدید کن بگو یا درست جواب منو بده یا وکیل میگیرم در اینجا رو گل میگیرم،با ترس و لرز حرف نزنی 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

خوب اینا رو الان دارم متوجه میشم اینا هم مدرک جدید

همون موقع ک ازتون‌پرسیدم ک داخل قولنامه مشخصات خونه زده گفتین نه گفتم قولنامه مشکل داره و فقط قصدشون فروش خونه بوده ،واینم بگم خانم خوبی هستین خدا خوب ها میخواد واستون پیش بیاد اتفاقی قبلا دیده بودم تاپیک تون و راهنمایی کردم بهتون ولی ها شما نبایدالان تازه قولنامه و وکالت سند چک‌کنید باید همون موقعه خرید برسی میداشتین یک تجربه بشه براتون ،اتفاقا داخل تاپیک هام واسه خرید خونه زیاد توضیح دادم چون شما نفر اول نیستین !! رکود خونه باعث شده خریدن خونه زیاد پیش بیاد و متاسفانه یکسری بنگاه دارها هم زیاد سواستفاده دارن میکنن ،نگران نباشین دست شما جلو هست هرچقدر هم آشنا پارتی داشته باشن نگران نباشین ،هرجا هم مشکلی خوردین بهم اطلاع بدین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.