2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 63 پست
ای خدا... خدا لعنتشون کنه. چرا نخوندی دختر جان؟ببین الان باید اعصاب پولادین داشته باشی. ایشالا پروند ...

من دلم میخواد خودمو بکشم خیلی حالم بده خیلی بخدا کل سرمایه دار ندارم دادم خونه الان تازه فهمیدم اینا رو ؛ تو وکالت زده طبقه دوم ۸۸ متر اما قول نامه ۹۰ متر بود من الان مستاجر نشسته طبقه سوم تازه چقدر بدهکار شدم که اجار دادم ی ماه شده ن سند اومد نه آب برق به اسم من

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
مگ میشه طبقه سوم بفروش اما تو وکالت زده بشه ۲؟؟ متراژ هم فرق می‌کنه اینو یه توضیح بده

آدرس پستی داره هر واحد خونه اگ ادرس پستی نداری چک کنی فردا ک رفتین دنبال کاراتون اداره پست هم برین ادرس پستی بگیرین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دلم میخواد خودمو بکشم خیلی حالم بده خیلی بخدا کل سرمایه دار ندارم دادم خونه الان تازه فهمیدم اینا ...

یه لحظه به حرف خودت فکر کن!

فقط برای دو متر خونه خودتو بکشی؟

ببین اولا که برمیگرده ولی باید بدوبدو کنی، دوما اگه هم برنگشت، فدای سرت. فکر کردی حالا چی شده؟ دور باشه ایشالا ولی مردم بچه‌هاشونو از دست میدن. اونا پس چی بگن؟

خودتو نباز.

میدونم با سختی اون خونه رو خریدی، خدا نگذره ازشون، ولی حالا شده دیگه. درست میشه ایشالا. پناه ببر به خدا.

یه چیز دیگه: قیمت طبقهٔ دوم از سوم بیشتره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
الان من طبقه سوم ولی پول طبقه دوم گرفته ؛ طبقه دوم تو وکالت زده شده

تاپیک های قبلیتو داشتم میخوندم، به نظرم هرچی هست نود متری که بهت داده  مورد قبول نیست هرچند داخل اون خونه نسشته باشی ، الان چیزی که مورد قبول و مدرک هست اون هستادوهشت متری هست یعنی اون مترازی رو که امضا زدی که فکر کنم همون هشتادو هشت متری هست ، فقط اینو بگم گول این رو نخور که واحد نود متری نشستی دیگه برا تو هست چند وقت دیگه صاحبش میتونه ازت بگیره  ، الان اینجوری که شما گفتید قولنامه امضا شده شما با اون واحدی که شما میخواستید مطابقت نداره درسته یا نه؟؟؟ 

وایی من دارم دیونه میشم ؛ پس کلان مشکل داره این آپارتمان برای همین سند نمیاد یا آب برق به اسم نمی کن ...

پس حرفم درست بود، واحد طبقه سوم خریدی اما واحد طبقه دوم  یعنی همون هشتادو هشت متری رو داخل قولنامه زده و شما هم امضا کردید ، اون بالا رو هم فعلا بهت داده تا یه خورده زمان بگذره  درواقع خیالتون راحت باشه اما چند وقت دیگه یکی دیگه میاد میگه این واحد رو من خریدم این هم قولنامه و سندش باید بلندشی و هیچ کاری هم نمیتونی بکنی

وایی من دارم دیونه میشم ؛ پس کلان مشکل داره این آپارتمان برای همین سند نمیاد یا آب برق به اسم نمی کن ...

قولنامه رو ببر درستش کنن ، فعلا حواست باشه بهیچ عنوان خرج طبقه سوم که هستی نکنی هیچی درست نکنی نه شیرالات نه کابینت و نه رنگ هیچی حتی یک ریال هم خرج نکن هرچی هم که نو انداختی باز کن ببر جایی دیگه ، حالا دومتر فرقشه نمیدونم کدوم محله و منطقه هست صد میلیون صدوپنجاه میلیون فرقش بشه  اما هرچی هزینه کنی از جیبت رفته متوجه شدی؟ نمیتونی هم ثابت کنی تو خرج کردی و وسایل نو خریدی ،چون اون بی شرفها داخل قولنامه طبقه سوم مینویست مثلا کابینت نو شیرآلات نو و خیلی وسایلهای دیگه،،،،، 

مگ میشه طبقه سوم بفروش اما تو وکالت زده بشه ۲؟؟ متراژ هم فرق می‌کنه اینو یه توضیح بده

اره ءبجی ،طبقه سوم خالی بوده این خانم هم رفته داخلش  اما بعدش قولنامه طبقه دوم  رو امضا کرده بدون اینکه بنده خدا متوجه بشه، درواقع بهش کلک زدن  بحای واحد طبقه سوم واحد طبقه دوم رو بهش فروختن ، درواقع صاحب ملک با بنگاهی هماهنگ کردن  اینطوری سرش کلاه بزارن  دومتر کمتر بهس فروختن نمیدونم کجا هست اما هرجا باشه صد میلیون فرق اون دومتر هست بعدشم کلی خرج طبقه سوم از جیب خودش میکنه  بعدا خونه رو ازش میگیرن میگن واحدت طبقه دوم هست فقط خدا کنه واقعا از صاحب ملک خریده باشه  میگه اینا جند نفر هستن  شاید طرف مستاجر باشه قولنامه با این خانوم نوشته شاید بساز بفروش باشه واحد رو فروخته  درکل هرچی هست اینا همه دستشون تو یه کاسه هست 

یه لحظه به حرف خودت فکر کن!فقط برای دو متر خونه خودتو بکشی؟ببین اولا که برمیگرده ولی باید بدوبدو کنی ...

موضوع دومتر خونه نیست  هرجند همون دومتر کلی پولش هست مپضوع فرارتر از ایناهست  اصلا به گفته خود اسی معلوم نیست صاحب واحد کی هست از کی خریده میگه با اونی که قولنامه نوشتم سند به نام اون نیست به نام شخص دیگس  اصلا معلوم نیست شاید این ولحد چند دست فروخته شده باشه چندتا خریدار داشته باشه یعنی طرف یه واحد رو به چند نفر فروخته باشه و از هر کدوم پول گرفته باشه  کلی هم داره هزینه طبقه سوم میکنه که درواقع به طورقانونی به نامش نیست.

املاک تماس گرفتم که سر بالا جواب داد قعط کرد

باهم دست به یکی کردن ، فقط خداکنه با اونی که قولنامه نوشتی واقعا واحد رو خریده باشه یعنی مستاجر و بساز بفروش اینا نباشه ، قولنامه خریدخونه رو داشته باشه  ،احتمالا  سند به نامش نزدن  و نمیزنن این هم به شما فروخته خودشو راحت کرده  . و اینو بدون بنگاه همه چی رو میدونه و خودشم دست داره پول گرفته صددرصد، برو بنگاه های دیگه بپرس و هر چی گفتن انجام بده نزار دیر بشه وگرنه باید قید پولتو بزنی

تاپیک های قبلیتو داشتم میخوندم، به نظرم هرچی هست نود متری که بهت داده مورد قبول نیست هرچند داخل اون ...

بله املاک هم میگه اشتباه محضر داره؛ برو شکایت از من کن مشکلی ندارم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
برو تهدید کن بگو یا درست جواب منو بده یا وکیل میگیرم در اینجا رو گل میگیرم،با ترس و لرز حرف نزنی

گفت برو هر جا دلت میخواد ؛ خونه چشم داشتی ببینی؛ اینم اشتباه محضر داره؛ بعد من گفتم نگفتی آب برق اینا به اسم یکی دیگه سند به اسم یکی دیگه فروشنده رو هم کسی دیگه معرفی کردی 

گفت برو هر جا دلت میخواد ؛ خونه چشم داشتی ببینی؛ اینم اشتباه محضر داره؛ بعد من گفتم نگفتی آب برق این ...

اسی به سایت داد راه پیام بده راهنماییت میکنن 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

قولنامه رو ببر درستش کنن ، فعلا حواست باشه بهیچ عنوان خرج طبقه سوم که هستی نکنی هیچی درست نکنی نه شی ...

شاهد دارم کابینت درست رنگ آمیزی هم دادم بکنه 

اره ءبجی ،طبقه سوم خالی بوده این خانم هم رفته داخلش اما بعدش قولنامه طبقه دوم رو امضا کرده بدون ای ...

می‌خوام شنبه شکایت کنم دعا کنید به من حق بدن املاک میگه هرکاری می‌کنه بکن یعنی پشتش گرم