سرگل7 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8703 عنوان میشه اگه تجربه ای دارین از عمل دیسک گردن یا کمر یا هر نوع جراحی یه لحظه بیاین 10166 بازدید | 26 پست سلام در مورد عوارض بعد از جراحی سوال دارم بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست... 1397/01/24 | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلّی_جان عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 294 سوال منم هست...مادرشوهرم باید گردنش جراحی بشه میترسه میگه فلج میشم
سرگل7 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8703 مامانم دو روز پیش عمل شدالان خونه هست اما خیلی درد دارهبه خصوص میگه قفسه سینه خیلی درد دارهطبیعیهچه دردایی طبیعی هست بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
سرگل7 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8703 مامانم چهارشنبه عمل دیسک گردن شدالان صبح مرخص شدهاما بینهایت درد داره دستاش گلو درد شدیدبازوهاش سردردحالت تهوع و استفراغ بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
بانوی_جنوب3 عضویت: 1392/08/27 تعداد پست: 13785 سلام من کمرمو عمل کردم دیسک و شکستگی مهره وپلاتین گذاشتم .نتم ضعیفه اگه سوال دارید بفرمایید خوشحال میشم کمک کنم سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
rahazz عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1233 مامانم کمرشو عمل کرداما تا سه روز بعدش بیمارستان بود بعد مرخص شد محتاجیم به دعا🙏🏻
سرگل7 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8703 سوال منم هست...مادرشوهرم باید گردنش جراحی بشه میترسه میگه فلج میشم به مامان گفته بودن اگه عمل نشه هر آن احتمال قطع نخاع هسن بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
بانوی_جنوب3 عضویت: 1392/08/27 تعداد پست: 13785 مامانم چهارشنبه عمل دیسک گردن شد الان صبح مرخص شده اما بینهایت درد داره دستاش گلو درد شدید بازوها ... من تهوع نداشتم ققط همون بعداز بیهوشی بود دردهم به هرحال دستکاری میشه وعضلات بشدت درد میگیرنمن عضلات کمرم خیلی خیلی درد میکردن البته موقع لمس کردن وگرنه درحالت دراز کش اصلا سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
rahazz عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1233 مامانم چهارشنبه عمل دیسک گردن شد الان صبح مرخص شده اما بینهایت درد داره دستاش گلو درد شدید بازوها ... اینا اثرات بیهوشیهخوب میشه کم کمباید خوب اثراتش از بدنش خارج بشه محتاجیم به دعا🙏🏻
سرگل7 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8703 سلام من کمرمو عمل کردم دیسک و شکستگی مهره وپلاتین گذاشتم .نتم ضعیفه اگه سوال دارید بفرمایید خو ... چقدر درد داشتی تا چه حد طبیعی هستمیگه قفسه سینم درد داره انگار مشت کوبیدن توش بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
بانوی_جنوب3 عضویت: 1392/08/27 تعداد پست: 13785 مامانم کمرشو عمل کرد اما تا سه روز بعدش بیمارستان بود بعد مرخص شد عملشون ساده بود یا پلاتین داشتن؟ سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
rahazz عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1233 سلام من کمرمو عمل کردم دیسک و شکستگی مهره وپلاتین گذاشتم .نتم ضعیفه اگه سوال دارید بفرمایید خو ... شما کدوم دکتر عمل کردید؟؟بعد از عمل کمر پاهاتون دردی نیومد براشون؟ محتاجیم به دعا🙏🏻
rahazz عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1233 عملشون ساده بود یا پلاتین داشتن؟ نه یه درد خیلی کهنه و چندین ساله مهره هاش مشکل داشت و پلاتین گذاشت محتاجیم به دعا🙏🏻
بانوی_جنوب3 عضویت: 1392/08/27 تعداد پست: 13785 چقدر درد داشتی تا چه حد طبیعی هست میگه قفسه سینم درد داره انگار مشت کوبیدن توش بله درست میگه چون گردن نزدیک به قفسه سینه هست منهم کمرم دوطرفش به حدی دردناک بود انگار یک نفر بامشت ولگد به جونم افتاده بود دستم بهش میخورد گریه میکردمتاچندین ماه اینطور بودم نزدیک به پنج ماه فکر کنم بعدش کوفتگی کم شد اما تادوسال کوفتگی کم داشتم سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇