2777
2789
عنوان

چه اتفاقی برای موهام افتاده

110 بازدید | 18 پست

سلام خواهرای عزیزم 

من تقریبا سه هفته پیش رفتم موهامو مدل دار خرد کردم و کوتاه ...خییییییلی خیییییلی بینهایت خوشگل شد و خوش حالت ...اصلا دلم ضعف می‌رفت وقتی توی آینه می‌دیدم ...خیلی تغییر کرده بودم خیلی ...تا اینکه مهمونی زنونه ای دادم همه توی اون مهمونی عاشق موهام شدن ‌..بعد از مهمونی دو سه روز بعدش به طرز حیرت آوری موهام بسیاااار بد حالت و افتاده و نازک شدن ،😞😞به طوری که بقیه هم متوجه شدن و گفتن موهات چقدر خوابیده ...خیلی خیلی ناراحتم ...آخه یه دفعه چه اتفاقی برای موهام افتاد ...تو رو خدا هر کی می‌دونه بگه چیکار کنم خیلی ناراحتم خیلی ،😞😞😞😞

فکر کنم چشم خوردی🤦🏻‍♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسابی چشمت زدن عزیزم

حتمن برای خودت زاغ دود کن

ما یه زاغ برمیداریم میزاریم لای دندون جلومون یکی یکی اسم کسانی ک بودن رو میاریم بعدمیندازیم تو زغالی ک حسابی سرخ شده وقتی زاغ اب شد درش میاریم پودرش میکنیم ب کف دست وپا میزنیم

فک کنم شما میگید زاج همونی ک تو اسپند هست

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

عکس نداری بزاری  اینقد تعریف کردی دلم خواست ببینم ..شاید ما نگاه کردیم دوباره خوب و شاداب شد ..چشم کردن احتمالا اگه اعتقاد داری ...من یه آرایشگاه رفتم تعریفم کردن اومدم خونه لبم بد جور تبخال زد بعدشم تا ده روز مریض شدم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عکس نداری بزاری اینقد تعریف کردی دلم خواست ببینم ..شاید ما نگاه کردیم دوباره خوب و شاداب شد ..چشم ک ...

نمیتونم عکس بزارم عزیزم 

من اهل تعریف کردن از خودم به هیچ عنوان نیستم ولی فقط در این حد بدون که خیلی خیلی موهام قشنگ شده بود طوری که میخواستم زنگ بزنم از آرایشگاه تشکر کنم ...

برای رفع چشم نظر تو گوگل هم سرچ کنعزیزم من خودم دوساله گرفتارم صورتم رو چشم زدن الان دوساله گرفتار ج ...

ای وای چقدر بد 

من خودم بلدم برای چشم زخم تخم مرغ بشکونم به روش کتاب داروخانه معنوی ولی برای خودم انجام ندادم ...برای هرکی انجام دادم عالی بوده...

البته ذکرهایی هم بلدم که موثرن ولی برای خودم نخوندم 

ای وای چقدر بد من خودم بلدم برای چشم زخم تخم مرغ بشکونم به روش کتاب داروخانه معنوی ولی برای خودم انج ...

خوب عزیزم انجام بده من همین تخم مرغ هم خواستم بگم خیلی خوبه

برام توضیح میدی تخم مرغ رو چجوری انجام میدی

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست