مبارکه انشالله که سالم و سلامت دنیا بیاد ، لباس سرویسی نگیر مثلا ده تیکه پونزده تیکه چون نصفش استفاده نمیشه به جاش هشت دست لباس تیکه بگیر مثلا بلوز و شلوار ،زیر دکمه خیلی خوبه حتما بگیر چون تابستون بدنیا میاد برای توخونه اش زیر دکمه استین کوتاه و شلوار بگیر اینجوری دیگه بچه رو هم بغل میکنین پهلو و کمرش نمیفته بیرون سایز بستگی به وزن نینی داره بنظر من سایز صفر یکی دوست بیشتر نگیرین چون ممکنه اندازش نشه بیشتر سایز یک بگیرین ،سایز دو هم چندتا بگیرین سرهمی هم خیلی خوبه مخصوصا وقتی مهمون میاد یا بیرون رفتن خوبه ،
من برا پسرم یدونه هم اسباب بازی نگرفتم ولی خانواده هامون هربار کلی اسباب بازی واسش میخرن متناسب با سنش، الان ۱۵ ماهشه و من تنها واسش اسباب بازی فکری هاشو خریدم ولی تو خونمون جای راه رفتن نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزيزم اونا خيليشوم كاربرد نداره . مثلا من شرت اصلا استفاده نكردم. تيكه اي تو مغازه ها ميفروشن. جن ...
مرسی که گفتین.من سایز صفر نخریدم میخواستم تیکه ای ها را بخرم.دو یا سه تا تیکه صفر دارم کافی هستش؟یا اضافه کنم؟دلم میخواد با خودش برم بخرم.ولی بهم میگن کم هستش
ممنونم عزیزم تختوکمدووسایل حمل ونقل نی نی چی بگیرم؟
خواهش میکنم ، کمد و تخت که لازمه جا عروسکی یه چیز تزیینیه که من هیچوقت واسه دخترم نگرفتم بستگی به خودت داره ، کریر رو میتونی ایرانی بگیری چون نهایت شش ماه استفاده داره ولی خیلی هم کاربردیه کلی به من کمک کرد همینکه مهمونی میری بچت تو کریرش میخوابه خیالت راحته ، کالسکه رو خارجی خوب بگیر چون تا پنج سال همدمته 😀 صندلی ماشین هم لازمه