2777
2789
عنوان

سیسمونی

257 بازدید | 22 پست

سلام می خواستم ازتجربیاتتون درموردخریدسیسمونی بگین

دخترم ۹تیربدنیامیاد

می خواستم بدونم چنددست لباس وچه سایزایی براش بگیرم؟وتوسیسمونی چه چیزایی حتمابگیرم؟وچه چیزایی رونگیرم؟وکلایه سیسمونی چقدتموم میشه؟ممنون میشم راهنمایی کنین

امیدت فقط به اون بالایی باشه

اول اسنكه مبارك باشه. دوم اينكه لباس راحتي و خونگي از اين ارزونا تيكه اي ٣ تومن براش بخر چند دس چون خيلي ضروريه. دو سه دستم تيكه اي خوب بخر براي بيرون. لباس زمستوني در حد كاپشنو كلاه و يه سرهمي بگير تا ايشالبه سايزش دستت بياد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جان. روز تولد من.  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

چقدر تموم میشه را نمیدونم.ولی لباس زیاد نگیر.اسباب بازی فقط تا یک سال بگیر.جغجغه و اینا هم کم بگیر.دورت را زیاد شلوغ نکن.با دو تا شیشه شیر هم بچه بزرگ میشه.یه لیست تهیه کن اونایی که فکر میکنی کارایی نداره خط بزن.من قنداق نخریدم.نی نی لای لای و تاب برقی هم همینطور.تخت کنار مادر خریدم و تخت واسه نوزاد که بعدا میشه نوجوان

بنظرم یک دست ست بیمارستانی کافیه

۳ دست لباس تکه ای برندهای پنبه ای ایرانی خوب مثل نیلی تاپ لاین و آدمک همراه کلاه و دستکش کافیه

یک دست مجلسی سرهمی شیک

ست حوله

پتو دور پیچ

لوازم بهداشتی شامپو سر و بدن و روغن و لوسیون و کرم سوختگی 

شیشه شیر یدونه سایز صفر واسه اطمینان کافیه

سایز صفر از این ده تیکه ها خریدین؟

نه عزيزم اونا خيليشوم كاربرد نداره . مثلا من شرت اصلا استفاده نكردم. تيكه اي تو مغازه ها ميفروشن. جنس خوب هم خريدم اما به قول مادر شوهرم بچم توش. راحت نبود چون خيلي كلفتن. از اين تيكه اي سه تومنيا خريدم . بليز و شلوار و ركابي . همين. بقيه مونده . يعني تجربه دارمااا. سيسمونيمو ببيني همه چي خريدمو بي استفاده موند يخدا خرج الكيه