2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 22 پست

مبارکه انشالله که سالم و سلامت دنیا بیاد ، لباس سرویسی نگیر مثلا ده تیکه پونزده تیکه چون نصفش استفاده نمیشه به جاش هشت دست لباس تیکه بگیر مثلا بلوز و شلوار ،زیر دکمه خیلی خوبه حتما بگیر چون تابستون بدنیا میاد برای توخونه اش زیر دکمه استین کوتاه و شلوار بگیر اینجوری دیگه بچه رو هم بغل میکنین پهلو و کمرش نمیفته بیرون  سایز بستگی به وزن نینی داره بنظر من سایز صفر یکی دوست بیشتر نگیرین چون ممکنه اندازش نشه بیشتر سایز یک بگیرین ،سایز دو هم چندتا بگیرین سرهمی هم خیلی خوبه مخصوصا وقتی مهمون میاد یا بیرون رفتن خوبه ، 

من برا پسرم یدونه هم اسباب بازی نگرفتم ولی خانواده هامون هربار کلی اسباب بازی واسش میخرن متناسب با سنش، الان ۱۵ ماهشه و من تنها واسش اسباب بازی فکری هاشو خریدم ولی تو خونمون جای راه رفتن نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه انشالله که سالم و سلامت دنیا بیاد ، لباس سرویسی نگیر مثلا ده تیکه پونزده تیکه چون نصفش استفاد ...

ممنونم عزیزم 

تختوکمدووسایل حمل ونقل نی نی چی بگیرم؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه
نه عزيزم اونا خيليشوم كاربرد نداره . مثلا من شرت اصلا استفاده نكردم. تيكه اي تو مغازه ها ميفروشن. جن ...

مرسی که گفتین.من سایز صفر نخریدم میخواستم تیکه ای ها را بخرم.دو یا سه تا تیکه صفر دارم کافی هستش؟یا اضافه کنم؟دلم میخواد با خودش برم بخرم.ولی بهم میگن کم هستش

سایز صفر از این ده تیکه ها خریدین؟

از این تیکه ای ها من خودم

رکابی زیر دکمه دار

آستین بلند یا کوتاه متناسب با سن و فصل

دست کش و کلاه و پاپوش واسه ماه های اولیه

شلوار 

پیشبند

میخرم

ولی سرهمی هاشون هم خیلی زیبا بودن گاهی میخریدم به عنوان بیرونی

ممنونم عزیزم  تختوکمدووسایل حمل ونقل نی نی چی بگیرم؟

خواهش میکنم ، کمد و تخت که لازمه جا عروسکی یه چیز تزیینیه که من هیچوقت واسه دخترم نگرفتم بستگی به خودت داره ، کریر رو میتونی ایرانی بگیری چون نهایت شش ماه استفاده داره ولی خیلی هم کاربردیه کلی به من کمک کرد همینکه مهمونی میری بچت تو کریرش میخوابه خیالت راحته ، کالسکه رو خارجی خوب بگیر چون تا پنج سال همدمته 😀 صندلی ماشین هم لازمه 

ني ني منم تير مياد 😍 من ٢ دست لباس صفر خريدم  سفيد سايزاي ديگه ام هر كدوم ٢ سري گرفتم يه كاپشن خريدم واسه زمستون سرهمي و اينچيزام كه خريدم 

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.