2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در دیوار

172 بازدید | 13 پست

سلام

صرفا جهت اطلاع‌ رسانی

چند روز پیش یک وسیله را در دیوار آگهی کردم.

شخصی زنگ زد و بعد از کلی چانه زنی روی قیمتی توافق کردیم. با توجه به اینکه مسیر خریداردور بود، قرار شد بعد از واریز پول وسیله را با اسنپ بفرستم.

یک ساعت بعد پول به حساب من واریز شد. خریدار اسنپ گرفت و من وسیله را ارسال کردم.

تا اینجا مشکلی نبود. من پول خود را دریافت کرده بودم و وسیله ارسال شده بود.

فردای آن روزشخصی با لهجه شدید شهرستانی تماس گرفت. اسم و فامیل من و طبیعتا شماره من ( و البته آدرس) را میدانست. بی مقدمه گفت یا پول من را میدهی یا شکایت میکنم.

توضیح دادکه گوشی رفیق من را هک کرده اند پیامی برای من ارسال شده که به این شماره کارت پول بریز. من هم برای شما واریز کرده ام. این پول هم برای چند تا بچه یتیم است و من کارگرم.

اول تصمیم گرفتم پول را به حساب او واریز کنم مبلغ زیر ده ملیون بود و سر او را کلاه گذاشته بودند.

بعد متوجه شدم که شماره ی من که با ان تماس گرفته همان شماره ایست که کالا را فروخته ام و در سیستم بانکی این شماره ثبت نشده.

شک کردم که خود خریدار این شماره را در اختیار این شخص گذاشته باشد. به او گفتم مختاری شکایت کنی چند بار تماس گرفت که حسابت مسدود شده و شکایت کرده ام و تو با هکر همدستی و از این صحبتها

تا الان که نه حسابی مسدود شده و نه شکایتی به نام من ثبت شده است.

متوجه شدم که این هم یک روش کلاهبرداری است. با تهدید و مظلوم نمایی از شما پولی تلکه میکنند. 

صرفا مطلب را گذاشتم تا برای دیگری مشکلی پیش نیاید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از اینکه تجربه ات رو گفتی خدا خیرت بده

اگه ادم حواسش جمع باشه گول نمیخوره ولی کسی که مشغله فکری داره یا سواد این چیزا رو نداره سریع میده میره

خودم یکیش 😑😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ی نفرم اسمشو زده پیگیری پیام داد تو دیوار ، اینجوری شماره میگیرن هک میکنن مردمو حواستون باشه

قشنگ مشخصه که اون پیام اولی رو با دست نوشتن و کامپیوتری نیست😑 دستور زبان رو...

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ممنون از اینکه تجربه ات رو گفتی خدا خیرت بدهاگه ادم حواسش جمع باشه گول نمیخوره ولی کسی که مشغله فکری ...

به سواد نیست. چند سال پیش یکنفر به وکلای کانون وکلا زمینی فروخته بود که وجود نداشت

من هم اگر روی شماره شک نمیکردم یفینا پول را واریز میکردم.

دنبال دردسر و دادگاه نبودم

شما هم قربانی شده اید. دفعه بعد بیشتر دقت کنید

به سواد نیست. چند سال پیش یکنفر به وکلای کانون وکلا زمینی فروخته بود که وجود نداشتمن هم اگر روی شمار ...

من حضوری قربانی شدم 

چون طرف مقابل اصرار به عجله داشت سر همینم اصلا نتونستم فکر کنم و تصمیم بگیرم البته مبلغی هم نبود ولی بازم حرومشون

یعنی چه چکار کردین مگه

طرف اومد بهم گفت پنجاه تومن خورد داری؟ (خداروشکر ۳۰ تومن بیشتر نداشتم)گفتم نه ۳۰ تومن دارم گفت اشکال نداره همونو بده الان من ۵۰ تومن از ماشین میارم بهت میدم دادم بهش گذاشت رفت 😶

یکبارم به اسم بیمه سرمون و کلاه گذاشتن

بیمه قضیش چیه اونم بگید لطفا تا برا بقیه تجربه بشه

به خونمون زنگ زدن یه خانومی بود اطلاعات پدرمو داد گفت برای بیمه تکمیلی اقدام کرده تا امشب باید وجه رو واریز کنید وگرنه بیمه اتون قطع میشه و فلان 

بعد شماره بابامو گرفت که بهش زنگ بزنه! به بابامم همینارو گفت و اونم مبلغ رو واریز کرد 

برامون یه کارت فرستادن گفتن اینو ببرید مراکز معرفی شده مبلغی رو ازتون کم میکنن ...من بردم اما اون مرکز گفت ما با اینا طرف حساب نیستیم و فلان

به سواد نیست. چند سال پیش یکنفر به وکلای کانون وکلا زمینی فروخته بود که وجود نداشتمن هم اگر روی شمار ...

سلام عزیزم 

من در تاپیک دیگه شما را که درباره بیمه زنان خانوار بود خواندم و سوال داشتم. من ۳۸ سالمه و مجردم و بیمه ۲۲ روزه از مهر تا اردیبهشت دارم و حداقل حقوق و بیمه را دارم، و برای بقیه روزها و ماه ها بیمه زنان خانوار واریز می کنم و ۱۱ سال سابقه دارم. چیکار کنم حقوق بازنشستگیم بیشتر بشه

سلام عزیزم من در تاپیک دیگه شما را که درباره بیمه زنان خانوار بود خواندم و سوال داشتم. من ۳۸ سالمه و ...

سلام دخترم 

راهنمایی در مورد شما کمی سخت است چند روز از ماه را خودت میریزی و الباقی را محل کارت

باید ببینی محل کار حاضر است مبلغ حقوق را بالا ببرد یا خیر؟

اضافه کار در سالهای پایانی تاثیر زیادی در مستمری بازنشستگی دارد. فعلا چند ماه فاصله تابستان را واریز کن تا سابقه ات بیشتر شود. 

به نظر من زیاد روی حقوق بالا در زمان بازنشستگی حساس نباش

با بیست سال سابقه و ۵۵ سال سن میتوانی حداقل حقوق را بگیری ولی اگر بخواهی حقوق بیشتری بگیری، ۱۷ سال پر استرس را پشت سر خواهی گذاشت. یک ماه فاصله در بیمه پردازی، تاثیر منفی زیادی در میانگین سالهای پایانی خواهد گذاشت. و در ۵۵ سالگی باز هم میانگین دو سال آخر را حساب میکنند و ان هم تاثیر زیادی میگذارد.

ته تهش متوجه میشوی با وجود تمام تلاشها باز هم حقوقت چندان تفاوتی با حداقل بگیرانی که بیست سال واریزی داشته اند ندارد.اجازه بده با همین روال که الان داری پیش برود فاصله ها را هم پر نکن

اگر سرمایه ای داری تبدیل به مغازه یا ملک کن یا طلا بخر

در نهایت پنجاه و پنج سالگی بیشتر از بیست سال سابقه داری. حداقل حقوق را میگیری و درآمدت از ملک دو برابر حقوقت خواهد بود.