مادرم سه سال پیش دوباره سکته مغزی کرد و بعدش هم تا حدود زیادی زمین گیر شد ولی با تلاش تونست تا حدی سر پا بشه که بتونه کارای شخصیش رو با مشقت انجام بده اما الان مدتیه که واقعا دیگه ناتوان شده و محتاج کمک دائم شده، تو این ۳ سال من یک روز در میان رفتم خونشون و کارهاشون رو انجام دادم، ولی الان باید هر روز برم واقعا دیگه کم آوردم دوستان خیلی خسته و درمونده شدم نمیدونم چکار کنم،
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ولی خدا اجر و پاداشی در دنیا و اخرت برات قرار میده
بلاها رو از سرت دور میکنه
و کسی که به والدینش در وقت پیری کمک کنه پیش خدا گم نمیشه
ان شا الله خدا به شما توان مضاعف بده
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خوشبحالت چیزی بهترازخدمت به پدرومادرنیست خوبه که داریش ومیتونی خدمتشوبکنی
مطمعن باش خدااجرزیادی بهت میده 🥰🌹
من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂
حس میکنم دارم برای زندگی خودم کم میزارم و اینکه واقعا خسته شدم😔
حق داری انسانی خسته میشی طبیعیه عزیزم ولی به این فکر کن شما دست خدا روی زمینی برای مادرت مطمئن باش ی دعا کنه مادرت زندگیت زیر و رو میشه و خداروشاکر باش خیلیا حسرت مادر رو دارن عزیزم بهت افتخار میکنم نمونه بارز ی انسانی
بعد از ۳ سال الان سخت تر شده و اینکه هر روز بدتر میشه شرایط
میدونم سخته برات هرکی باشه کم میاره ولی خدادوستت داره خیلی که توفیق خدمت به مادرتوبهت داده ودعای خیرمادرت پشتته 🌱🥰
من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂