مادرم سه سال پیش دوباره سکته مغزی کرد و بعدش هم تا حدود زیادی زمین گیر شد ولی با تلاش تونست تا حدی سر پا بشه که بتونه کارای شخصیش رو با مشقت انجام بده اما الان مدتیه که واقعا دیگه ناتوان شده و محتاج کمک دائم شده، تو این ۳ سال من یک روز در میان رفتم خونشون و کارهاشون رو انجام دادم، ولی الان باید هر روز برم واقعا دیگه کم آوردم دوستان خیلی خسته و درمونده شدم نمیدونم چکار کنم،
راستی ی چیزی رو یادم رفت بهتون بگم هرکاری انجام میدی بگو خدایا برای سلامتی امام زمان اینکارو انجام میدم اینطور هرقدم خیری بردارید در راستای بابای اسمونیم اقا امام زمان عزیزم التماس دعا
بین بچه هاشون خیلی فرق گذاشتن همیشه از این ناراحت بودم اما الان فقط من موندم با این وجود هیچ وقت شکا ...
عزیزدلم عیبی نداره هر کسی هرکاری کنه هرچه بکاره درو میکنه افرین بشما عزیزدلم فقط به مادرت بگو برات دعا کنه و عزیزدلم میدونم خسته میشی ولی با لبخند کاراشو انجام بده باورکن بهشت رو میخری برای خودت
ممنون از دلگرمیتون واقعا بهش نیاز دارم، نیاز دارم یکی بهم بگه کم غصه بخور درست میشه😔
عزیزم خواهر خوبم فقط یادت باشه پاتو از خونه میزاری بیرون بگو خدایا برای سلامتی امام زمان اینکارو میکنم هرروز دست و میشونی مادرتو ببوس و فقط بهش لبخند بزن عزیزم مطمئن باش مادرت دعات میکنه و خدایی هست که میبینه مگه میشه دست ی نفر رو بگیری و خدا دستتو نگیره به مادرت به چشم ی برگ برنده نگاه کن که فقط بین بچه ها شما مستحق این جایزه شدی با عشق اینکارو کن ❤