2777
2789
عنوان

اکس بی ذاتم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 61 پست
وای نریاااا به ولله خودتو کوچیک میکنی فقط حالا تو چشم اون هیچی اونجا کلیم آدم هست جلو کلی آدم خودتو ...

از این میسوزم ک یک ماه هیچ جوابی بهم نداد هر چی التماس کردم حتی یه پیام کوتاه هم ج نداد

الان یک ماهه خودم پیامی ندادم چون واقعا خورد شدم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

شماها مشکل از قیافتونه

تو خوبی 🤣🤣🤣

ازش سرتر بودم خودشم میگف

زیادی بودم براش

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه فقط حالمو ببینه ک چ بلایی سرم اومد و عذاب وجدان بگیرهوگرنه ذره ای دیگ نمیخوامش

اون با خودش میگه فک کن چقدر وابسته م بوده که به همچین روزی افتاده 

ببخشید گلی ولی احمقانه ترین کار ممکنه این کار 

تو این دنیا زن و شوهرا راحت همدیگه رو حذف میکنند اونوقت تو توقع داری به پسر که هیچ تعهدی نداره بهت ک ...

آره متاسفانه جامعه خیلی بد شده

آدما بی ذات شدن

هی ول میکنن میرن بعدی

هیییی

شاید چون همچین آدمی نداشتم واسه این بی ارزش اینطوری غصه میخورم همیشه صدمو گذاشتم و بقیه یکشونم نداشت ...

میفهمم منم اوصاع الانتو داشتم

آدم تواین شرایط یکارایی میکنه ک اگ قبلا یکی میگفت در آینده قراره اینکارو کنی 

میگفتم دیوونه شدی

ولی متاستفانه آدم وقتی حس میکنه بی ارزش کنار گذاشته شده دلش میخواد ب هر طریقی شده حتی شکستن عرورش خودشو یاد آوری کنه تا ب اون آدم ثابت کنه  اشتباه میکنه

میدونم باهمه ی کارایی ک کرده ته قلبت میخوای بازم برگرده چون اگ ازش بدت میومد  از همه جا پاکش میکردی و دیگه اسمشم نمیاوردی بالاخره آدم   ی سنگم چند وقت تو جیبش بزاره بش وابسته میشه دیگه اینکه آدم بوده و  ب قولی همدم

ولی ب خودت زمان بده یادت میره همه چی سخته ولی یادت میره بعد میخندی ب اینروزا

فقط یکم صب کن و از همه چی حتی دوستایی ک تورو یاد اون میندازن فاصله بگیر و پاکشون کن

میفهمم منم اوصاع الانتو داشتمآدم تواین شرایط یکارایی میکنه ک اگ قبلا یکی میگفت در آینده قراره اینکار ...

ممنون ابجی

پس چیکار کنم با دل واموندمحتی جوابمو ندادحتی دعواش نکردم و بهش نپریدم ولی پشیمونمتا آخرین پیام همش ا ...

سعی کن هیچ وقت آویزون هیچ پسری نباشی ،پسرا از دختر آویزون فراری هستن،بعدم یک ماہ ونیم خیلی زودہ برای اینھمہ وابستگے

آره ولی حتی جواب پیامامو ندادو انقد عذابم داد درحالی ک میدونست چقد احساسیمحداقل حضوری ببینمش می‌فهمه ...

خودم درد کشیده ام دوهفتست خانومی بودرفت ۴۵روزباهم بودیم رابطه هم باهم داشتیم باورت میشه هیچ ردونشونی ازش نداشتم فقط حدودی میدونستم خیابون خونش کجاست دوروزرفتم دم مدرسه دخترش تاپیداش کنم ولی بلفرضم پیداش کنم وقتی نمیخوادنمیخواددیگه!میدونم حالت بده منم این دوهفته خیلی حال خرابی کشیدم ولی تحمل کن درست میشه سرتوباچیزهای دیگه گرم کن ولی سمشتش نروعشق توجه گدایی نکن قووی باش عین اسم پروفایلت

کاربر مردهستم