2777
2789
عنوان

اکس بی ذاتم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 61 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خیلی خیلی رفتن ب اونجا احمقانه ستاینقد سریش ش نشوبزار یکم نفس بکشه خبمنم خوشم‌نمیاد یکی داُم پی ...

بابا بیخیال وقتی خبر نداری حرف نزن

الان یک ماهه تمومه هیچ پیامی ندادم بهش

من فقط چند روز اینطوری افراطی گری کردم اونم از دلتنگی،بعدش درست شدم ولی ولم کرد

من حالم بده اونوقت اون بی ذات آرامش داشته باشه ؟من بازیچش بودم هروقت دلش نکشید ولم کنه؟معلومه لنگه خودشی لطفا پیام نذار وقتی نمک روی زخمی و زبونت تندع

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

باشه

ببخشید تند حرف زدم

حالم یکم خوب نیست

حق با توعه رفتن ب اونجا فقط کوچیکم می‌کنه 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

ببخشید تند حرف زدمحالم یکم خوب نیستحق با توعه رفتن ب اونجا فقط کوچیکم می‌کنه

امیدوارم تصمیم درست رو بگیری

وقتی یکیو پیدا کردی ک بهت ارزش داد و دوست داشت و قربونت رفت میفهمی ی ثانیه هم فک کردن ب این اوسکول احمقانه بوده

امیدوارم تصمیم درست رو بگیریوقتی یکیو پیدا کردی ک بهت ارزش داد و دوست داشت میفهمی ی ثانیه هم فک کردن ...

شاید چون همچین آدمی نداشتم واسه این بی ارزش اینطوری غصه میخورم 

همیشه صدمو گذاشتم و بقیه یکشونم نداشتم و من طرد و خورد شدم اخر

وللش

خودتو کوچیک میکنی بدتر

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بری اونجا که چی دعوا کنی که چرا باهام نیستی ؟ ارزش خودتو حفظ کن بشین خونه

نه فقط حالمو ببینه ک چ بلایی سرم اومد و عذاب وجدان بگیره

وگرنه ذره ای دیگ نمیخوامش

وای نریاااا به ولله خودتو کوچیک میکنی فقط حالا تو چشم اون هیچی اونجا کلیم آدم هست جلو کلی آدم خودتو کوچیک میکنی طرف نه برمیگرده نه عذاب وجدان میگیره حالتم بدتر میشه هر چی بیشتر کشش بدی یهو یه حرف دیگه ام بهت میزنه بدتر حالت بد میشه