2777
2789
عنوان

چقد من احمقم!

1319 بازدید | 38 پست

قبلا تاپیک زده بودم قضیه از این قراره که یه کار تحقیقاتی شروع کرده بودم هزینه هم کرده بودم نامزدم گیر داده بود ک نرو  و اینا، کوتاه هم نمی مد تا اینکه خودش گف باشه برو به شرط و شروط، دیگه هی اخم و تخم میکرد من اهمیت نمی دادم، تا اینکه امروز گفتم بنظرت ابروهامو رنگ کنم بهتر میشم؟ گفت آره برو واسه همکارت رنگ کن، حالم بهم خورد و تموم کردم باهاش، ولی میدونم ب اینجا ختم نمیشه، حالم بده، 

لطف کنید نگید تو همونی ک فلان، آره من همونم ک فلان.. 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم خانه گمان شکاک و بدبین پیرت میکنه 

تو نامزدی تموم کنی خیلی بهتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دستش درد نکنه

دور از جون شما

طرف خانمش بدم باشه میگه زنه من مثل گل

بعد ایشون میگه براری همکارت رنگ کن

بگو سپاس همسر

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
خب تصمیم با توئه...حال بد ،دلتنگی و عذاب از عوارض جدائیه... قرص ضد تهوع هم عوارض داره ولی نتیجه می د ...

میگم شاید اصلا نباید میرفتم تو این پروژه، دیوانه شدم از دستش

دستش درد نکنه  دور از جون شما  طرف خانمش بدم باشه میگه زنه من مثل گل  بعد ایشون می ...

آره از نظرش چون رفتم سر کاری که چنتا مرد هم هستن دیگه زن خراب و...  هستم 

از علاقه بیش از حدش ب توهه حساسیتای الکی داره بعضیا بعد خوب میشن الان هنوز  تو رو بدست نیاورده میترسه تورو از دست بده از قیضش اون حرفو زد میخاد فقط واس اون باشی اگ با این تیپ مرد نمیتونی بسازی بهم بزن اگ واقعا دوست داره و خوبه و فقط این بدیشه امکانش هس بعد ازدواج بهترشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
میگم شاید اصلا نباید میرفتم تو این پروژه، دیوانه شدم از دستش

ن هیچ وقت از علایق خوب و درستت الکی الکی و ب خاطر حرف دیگران نگذر.

مگه چقد عمر میکنی ک بخای ب اهداف و ارزوهات نرسی؟؟؟

حال من مثل اسیریست ک هنگام فرار،یادش آمد ک کسی منتظرش نیست؛نرفت😢