2777
2789
عنوان

چقد من احمقم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 38 پست
میگم شاید اصلا نباید میرفتم تو این پروژه، دیوانه شدم از دستش

وقتی کسی که دوسش داری گیر دادنیای از این دست داره ادم شروع می کنه به انالیز خودش بعد ی مدت هی می گه نکنه فلان نکنه من بدم نکنه نباید انجام می دادم...چند سال بعد از خودت چیزی نمونده ..هیچ اعتمادی به خودت نخواهی داشت دیگه .

از علاقه بیش از حدش ب توهه حساسیتای الکی داره بعضیا بعد خوب میشن الان هنوز  تو رو بدست نیاورده ...

من خیلی زحمت کشیدم ب اینجا رسیدم در آینده باید برم سر کار هزار تا برخورد با جنس مخالف خواهم داشت مخصوصا اینکه کارم مردانه س، میدونم از علاقه اینجور میکنه ولی بهم خیلی برخورد

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هیچ وقت از علایق خوب و درستت الکی الکی و ب خاطر حرف دیگران نگذر. مگه چقد عمر میکنی ک بخای ب اهداف ...

اونم چیزی ک این همه برام مهمه، عمرمو صرفش کردم

وقتی کسی که دوسش داری گیر دادنیای از این دست داره ادم شروع می کنه به انالیز خودش بعد ی مدت هی می گه ...

به این راحتی هم نیس جداشدنمون، خودم میدونم ولی فک کنم اینجا دیگ ته خطه

من خیلی زحمت کشیدم ب اینجا رسیدم در آینده باید برم سر کار هزار تا برخورد با جنس مخالف خواهم داشت مخص ...

کارتو و زحمتتو ببوس بذار کنار برای همیشه...فکر کاملا باطلیه اگر فکر کنی این ادم بعد ازدواج درست می شه...حتی مردها ده درصد رفتارای خوبشونم از دست می دن...شاید بیاد گولت بزنه و راضیت کنه که حتما هم میاد چون هم خودش می دونه و هم تو می دونی که کارت درسته...ولی تو باور نکن که تغییر کنه ابدا

من خیلی زحمت کشیدم ب اینجا رسیدم در آینده باید برم سر کار هزار تا برخورد با جنس مخالف خواهم داشت مخص ...

دقیقا همسر من اینجوری ولی میدونم دیوونه وار عاشفم میگ من مخالف کار کردن تونیسم فقط باید محیط کارش اکی باشه میگ جامعه خیلی کثیف شده دوس ندارم هر محیطی کار کنی منم تو کار سخت گیرم 

گفتی کارت مردونس پس واس همونه یه چی بگم پس اون اصن نمیتونه تحمل کنه مگ اینک بهش بفهمونی ک اینا همکار منن و من رفتارم با همکارا حد و مرز داره نگران نباش اینا یه جوری مطئن شه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

اگر بفهمی که اون آقا مشکل داشته 

می فهمی باحرفاش پایین نیومدی

تو هنوز همون آدم خوبی هستی که خودتم میدونی

خودت می دونی که از کارت هدف پیشرفته و هیچ هرزگی تو وجودت نیست

تو خودت اینا رو در مورد خودت میدونی

پس هیچ خری با اینجور حرفا تو رو پایین نمیاره

آفرین که ارزش خودتا حفظ کردی

از این به بعد از کسی اینجور رفتاری دیدی زودتر کات کن که کار به اینجا نرسه که بخواد حرف درشت بزنه

از علاقه بیش از حدش ب توهه حساسیتای الکی داره بعضیا بعد خوب میشن الان هنوز  تو رو بدست نیاورده ...

غیظ

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
به این راحتی هم نیس جداشدنمون، خودم میدونم ولی فک کنم اینجا دیگ ته خطه

الان راحت تره بعدا با ی روح و روان پژمر ه و نابود که دیگه به دیگری هم اعتماد نخواهی کرد از زندگیت می بری و تنهایی رو انتخاب می کنی

کارتو و زحمتتو ببوس بذار کنار برای همیشه...فکر کاملا باطلیه اگر فکر کنی این ادم بعد ازدواج درست می ش ...

میگه اگه قبل دانشگاه رفتنت آشنا می شدیم نمیذاشتم بری دانشگاه، فقط باید بشینی ور دل من من نگات کنم

احمق 

میگه اگه قبل دانشگاه رفتنت آشنا می شدیم نمیذاشتم بری دانشگاه، فقط باید بشینی ور دل من من نگات کنم ا ...

ازون ادماس ک خیلی حساس پس وقتی دانشگاه رو مخالف کارم مشخصه پس

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
دقیقا همسر من اینجوری ولی میدونم دیوونه وار عاشفم میگ من مخالف کار کردن تونیسم فقط باید محیط کارش اک ...

در برابر فهمیدن مقاومت میکنه، خودش میدونه هرگز بین من و همکارم و استادم چیزی نمیتونه باشه ولی میخواد آزارم بده

اگر بفهمی که اون آقا مشکل داشته  می فهمی باحرفاش پایین نیومدی تو هنوز همون آدم خوبی هستی که خ ...

باورم نمیشه اینو بهم گفت، آدمی که میدونه خودش من چطور آدمیم، میدونه امکان نداره به همکارم که خواستگار دوستمم هست نظری داشته باشم